.

.

YIERTAI Dodge RAM Седалките са Подходящи за 2009-2022 1500 HD 2010-2022 2500/3500HD Камион Пълен Комплект Екипажа Двойна Кабина Quad Cab Водоустойчиви Калъфи за седалки от изкуствена кожа(5 бр ?

YIERTAI Dodge RAM Седалките са Подходящи за 2009-2022 1500 HD 2010-2022 2500/3500HD Камион Пълен Комплект Екипажа Двойна

BGN 159.99

Наличност
На склад

Изработени с помощта на многослойни композиране на технологията, тя ще ви направи по-мека и удобна.Изкуствена кожа на допир наподобява на меко истинската кожата, водоустойчива и грязеотталкивающую, както и лесно моющуюся.Уникален дизайн, елегантна линия, калъф на седалката ram е уникален визуален дизайн, висококачествени катарами и ципове може да осигури стабилна кацане.Въздушна възглавница за съвместима, катарами на колани могат да бъдат напълно отворени, тъй като ние продължаваме точното положение на пряжек, два джоба, удобни за съхранение на дребни неща.Ако имате куче или котка, им е много лесно да се изчисти от вълна или мръсотия, защото лапите никога не оставя драскотини върху капака на седалката ram.Лесно се монтират седалките ram.След получаване на покривала за автомобилни седалки в пакета има ръководство за инсталация, моля, прочетете това ръководство или вижте видео инсталация, преди да се пристъпи към инсталиране на покривала за седалките.Сблъсък от цветове може да стимулира зрението си, тя допринася за цялостна защита на вашия седалка и добавя плисък на цвят във вашия интериор.Специална конструкция линии позволява страничната възглавница за сигурност се развива при силен удар. 1.Водоустойчива изкуствена кожа. 2.Гъба с висока еластичност. 3.Удобна нетканая плат. 4.Отскок гъба. 5.Устойчива на плъзгане основна тъкан.Лесно за инсталиране и лесно моющаяся на кутията на седалката ram може да защити своята оригинална кожата столче за кола от петна или повреди.

Опции за продукта

Свързани продукти