.

.

Teyleten Робот IR Инфрачервен Накрайник Оптичен Модул Оптрона Сензор за Измерване на Скорост 3,3 до 5, Снимка от Хеликоптер, Сензор за Arduino(5 бр)

Teyleten Робот IR Инфрачервен Накрайник Оптичен Модул Оптрона Сензор за Измерване на Скорост 3,3 до 5, Снимка от Хеликоптер,

BGN 5.59

Наличност
На склад

ползи : 1. +5 +5 положителен входен порт за захранване, който може да се свърже с напрежение ток 3.3 V~5 V. 2. GND GND отрицателен входен порт за захранване.OUT OUT-това е изходен порт сигнал, който е свързан с пристанище, входно-изходни однокристального микрокомпютър.Като цяло, той е свързан с външния прекъсването.За други основни платки за управление или главните платки за управление на по-високо ниво (например, Arm), ако трябва да инсталирате порт, вход-изход в режим вход/изход, трябва да го инсталирате в режим на въвеждане/приемане, в противен случай той не може да се използва. Забележка : За Arduino плейъри трябва да настроите порт за входно-изходни MCU в режим на въвеждане/приемане, в противен случай той не може да се използва.

Опции за продукта

Свързани продукти