.

.

Шампоан на Прах, Сух Шампоан За Коса с Натурални Съставки, Без Стимулация Мултифункционален Лесен За Употреба за Всички Типове Коса

Шампоан на Прах, Сух Шампоан За Коса с Натурални Съставки, Без Стимулация Мултифункционален Лесен За Употреба за Всички

BGN 15.83

Наличност
На склад

Лесна за използване : Просто добавете малко количество вода и вотрите шампоан, за да се оказа с много пяна.Сфера на приложение : Прах шампоан за коса подходяща за всички типове коса, като изсъхне косата, мазна коса и така нататък.Предназначен за косата : Прах шампоан за коса е специално разработен за почистване на кожата на главата и премахване на пърхот.Многофункционален : Не само да почистите кожата на главата, премахване на излишното масло, но и за насърчаване на здравословния растеж на косата.Висококачествен материал : Изработен е от естествени съставки, е безопасен и безвреден, не предизвиква дразнене на кожата на главата.Функция : 1. Прах шампоан за коса е специално разработен за почистване на кожата на главата и премахване на пърхот.2. Лесен за използване, просто добавете малко количество вода и вотрите шампоан, за да се оказа с много пяна.3. Не само да почистите кожата на главата, премахване на излишното масло, но и за насърчаване на здравословния растеж на косата.4. Произведен от натурални съставки, безопасен и безвреден, няма да доведе до раздразнения на кожата на главата.5. Прах шампоан за коса подходяща за всички типове коса, като изсъхне косата, мазна коса и така нататък.Как да използвате : 1. Отворете опаковката, накиснете продукт в точното количество вряла вода и го използвайте, докато температурата на водата достигне 40 градуса по Целзий.2. При измиване на косата да ги държи в продължение на 15-20 минути, след това изплакнете с чиста вода.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Шампоан за коса Срок на годност : 3 години Предпоставка списък : 10 x шампоан за коса Забележка : За външни продукти, моля, поставете го на място от деца, хора с алергии на кожата и счупени кожата са забранени.Ако имате алергии или не се чувствате добре след употребата, спрете употребата му и при нужда се консултирайте с лекар.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Shampoo Powder
Shelf Life:
3 Years
  :
Package List:
10 x Hair Shampoo Powder :
For external products, please place it in a place out of of children; people with skin allergies and broken skin are prohibited. If you are allergic or unwell after use, stop using it, and seek doctor if necessary. :

Свързани продукти