.

.

Шапка За Душ, Двупластова Сатен Шапчица Премиум-Клас, е Много Голяма Реверсивная Регулируема Копринена Шапка с дълга Коса Жените Булки,Червен Водоустойчива за Къп?

Шапка За Душ, Двупластова Сатен Шапчица Премиум-Клас, е Много Голяма Реверсивная Регулируема Копринена Шапка с дълга Коса

BGN 7.19

Наличност
На склад

【Висококачествено копринено сатен шапката】:Нашите шапки за душ, изработени от 100% висококачествен шелковистого атласного влакна, който диша.Копринено мека, гладка и лесна.Много удобни за носене.Двоен слой осигурява подобрена грижа за косата. 【Регулируеми и растягивающийся】:В шапочке за душата има регулируема и растягивающийся еластичен ремък за по-удобно и лесно за носене.Независимо от това колко гъсти къдрици или длинноволновые прически имате, той е достатъчно гъвкав, за да можете да регулирате размера, така че да той се приближаваше към головам повечето хора без колебание. 【Съвети за пране за шапки за душ】:Измиване със студена вода преди да се използва-най-добрият вариант.Сатен може да се пере на ръка със студена вода с мек сапун и вода; при необходимост оставете да изсъхне на въздуха.А нашата обратима шапчица за коса избледнява лесно и удобно.След като получите атласную шапката, моля, измийте го със студена вода преди носенето тя да е удобна. 【Многофункционален коприна качулка】:Нашия мек сатен, предния капак е много подходящ за ежедневна употреба.Не само може да се използва като шапки за душ, но и се грижат за определени прически или къдрава коса.Но също може да се използва и като добър помощник.Можете да го носите, да се измийте, да направи грима или да се вземе вана, дори и да се направи домашното.Това е и чудесен избор за подарък за семейството и приятелите. 【Два цвята в един】: Двупластова водоустойчив шапка за душ "две в едно" -можете да промените си, струговане и слагали в друг цвят.Двупластова гладка и копринена сатен шапка ви осигурява подобрена грижа за косата, а също така гарантира, че косата ще останат чисти и комфортни.

Опции за продукта

Свързани продукти