.

.

WYBFZTT-188 Коледна Шапка на Елф, Новост Забавна Коледна Шапка Обличам Аксесоар Дълга Раирана Фетровая Шапка за Възрастни Празнична тема Снимки Подпори на Коледно парт?

WYBFZTT-188 Коледна Шапка на Елф, Новост Забавна Коледна Шапка Обличам Аксесоар Дълга Раирана Фетровая Шапка за Възрастни

BGN 40.38

Наличност
На склад

★Високо качество : Нашите забавна коледна шапка е направена от висококачествен отвътре навън и нетъкан текстил вътре, нетоксична, уютна и приятна на допир, гладка и мека. ★Уникален дизайн : Тази празнична шапка е червена и зелена шапка на конус и кафяви уши на елф, като малките помощници на дядо коледа. ★Добър подарък : тези шапки на Дядо Коледа-добрите подаръци за вашето семейство или приятели, да се забавлявате заедно, те също са добър подпори за фотография. ★Лесен за почистване, (грижа за пране : 40 градуса топла вода, да измие, да не се избелва, да не се дехидратира сушене, сушене директно, може лека температура, гладене, без химическо чистене.). ★Широко приложение : тези коледни Дядо панталони шапки отличен за празнични костюмирани партита, Коледа, Хелоуин, тематични партита, рождени дни, Нова година и дори и добре да играе ролята на дядо коледа, вашето семейство и приятели ще обичам го.Идва Весела коледна шапка на елф .Много висока червено-зелена раирана шапка със зелена руното белезници и помпоном на върха.Това е добър избор за подарък за деца или приятели.1. Продуктът се предлага с части, включва в себе си цялата изложени мебели, които трябва да събират.2. Не са включени лепило/инструменти/батерия/музикално ковчег.

Опции за продукта

Свързани продукти