.

.

Z Flex Tilt Head, МИНИФОКУС 360° Въртяща се Сгъваема Z Flex Tilt Tripod Head Съвместим за DSLR Фотоапарат, Статив, Скоба и Екскурзовод на Приплъзване, Z Tilt Head Алуминиев Преносим Быстрора?

Z Flex Tilt Head, МИНИФОКУС 360° Въртяща се Сгъваема Z Flex Tilt Tripod Head Съвместим за DSLR Фотоапарат, Статив, Скоба

BGN 19.36

Наличност
На склад

【Лесно регулиране на височината и ъгъла на наклона】 Обновената корона Z-tilt поддържа ъгъла на наклон на 180° и 360°, чудесно за стрелба с ниско/високо ъгъл/вертикална/хоризонтална/ височина на повдигане. 【Стабилност】 Височина се регулира от 0,98 до 6,89 инча, 2 плъзгащи подплата на дъното може да се използва на масата без статив, пузырьковый ниво помага лесно да се балансира точен баланс. 【Прилагането на】 Отгоре с винт 1/4 инча подходящ за различни камери.На дъното с резба 1/4" и 3/8", може да е на статив, рельсовом слайдере и така нататък, и може да се използва като независим притежателя камера, отличен за DSLR Slide Rail Tripod. 【Затихване за завъртане на 360 градуса】 Постигането на точни панорами с маркировка за завъртане и наклон на центъра на обектива, за по-стабилна и изчерпателно. 【Гаранция】 Ние MINIFOCUS обещаваме да ви гарантира 100% удовлетвореност на всички клиенти, за всеки въпрос, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти