.

.

Akozon Статив Топка Корона за Монтиране на Камери Алуминиева Сплав 360° Въртяща Мини Топка Корона Универсален за Статив-Рефлексен фотоапарат(син)

Akozon Статив Топка Корона за Монтиране на Камери Алуминиева Сплав 360° Въртяща Мини Топка Корона Универсален за Статив-Рефлексен

BGN 68.80

Наличност
На склад

Висококачествени материали : Материали, от алуминиева сплав, гладка повърхност, здрав, подходящ за ежедневна употреба.Широка гама от приложения : Таблица може да се използва с различни съоръжения.Най-горния 1/4-инчов винт позволява да се вдигне на мобилни телефони, скоби за фото и видео камери, спортни камери и т.н. Висока съвместимост : Отвор за винта на 1/4 инча в долната част на топка на главата може да се използва за свързване на аксесоари, като стативи и моноподы.Мулти-ъгли : Топка корона е 360°, а е универсален топка може да се върти на 135°, конвертиране ъгъл ще бъде по-бързо.Мулти-ъгъл : Топката на главата може да се върти на 360°, гъвкав балон може да се върти на 135°, и ъгъл може бързо да се промени.Малък : Топка корона с малки размери и е удобен за переноске, а теглото по-малко от 90 г не се увеличи натоварването и няма да доведе до повече умора.Функция : 1. Качествени материали : Алуминиева сплав материал има гладка повърхност, издръжлива за общо ежедневна продължителна употреба. 2. Широко приложение : най-Горния винт 1/4 инча ви позволява да вземете мобилен телефон, скоба на камерата, камерата за движение и др. 3. Висока съвместимост : Долния отвор за винта на 1/4 инча може да се използва за свързване на статив, монопод и други аксесоари. 4. Мулти ъгли : Корона топчета има въртене на 360° и универсален крушка може да се превърне в 135°, конвертиране ъгъл ще бъде по-бързо. 5. Компактен : Малък размер, лесен за носене, лесен тегло по-малко от 90 г не се увеличи натоварването и няма да доведе до повече умора.Параметри : Тип на продукта : Топка корона Материал : алуминиева сплав Приложение : за монтаж, огледално-рефлексен фотоапарат Интерфейс : 1/4 инча винт, 1/4 инча дупката за винт Осъществяване списък : 1 х топка корона.

Опции за продукта

Item Type:
Ball Head
Material:
Aluminum Alloy
Application:
For Tripod, SLR Camera
Interface:
1/4in Screw, 1/4in Screw Hole
Package List:
1 x Ball Head :

Свързани продукти