.

.

wmLzhen Baby Shower Cap, Baby Waterproof Shampoo шапка, Baby Bath Head Cap Visor, for Children Toddler Момичета и Момчета Protect Ears Очи, Регулируема Силиконова Купальная Короната.

wmLzhen Baby Shower Cap, Baby Waterproof Shampoo шапка, Baby Bath Head Cap Visor, for Children Toddler Момичета и Момчета

BGN 22.32

Наличност
На склад

TPE + PP. [Бебешка вана козирка]Моля, измерете обиколката на главата на детето си, преди да закупят, той е подходящ за обиколка на главата 35 см или повече, за повече от 6-месечна възраст на детето, за да използвате. [РЕГУЛИРУЕМ РАЗМЕР] Детска шапка за душ е с регулируема лента отзад за надеждни и удобни за засаждане около главата си, тя никога не слайдове и не тече!Подходящ е за момичета, момчета, бебета, бебета, бебета и деца. [ ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО ]Тази детска шапка за вана е изработена от висококачествени PP и TPE, това е нетоксична, мека, гъвкава, лека и лесно за почистване, може да се регулира, да се облича и да стреля, тя е дружелюбна към чувствителната кожа на детето. [ MULTI ]3 - в - 1 дизайн шампоан шапка за душ за детски шампоан щит, сянка от слънцето и прическа, полезно е и е полезно за ежедневието на децата.Сладък дизайн патица може да привлече вниманието на детето и те ще го обичат. [Гаранция обслужване]Ние сме много професионални продавачи.Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля, пишете ни по електронната поща.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.Моля, не се колебайте да се купуват, за вашия район.

Опции за продукта

Свързани продукти