.

.

Душ, Водоустойчив Защитен Козирка Мека Забавна Детска Купальная Защитна Шапка за Бебета за Измиване на косата за Деца(розов)

Душ, Водоустойчив Защитен Козирка Мека Забавна Детска Купальная Защитна Шапка за Бебета за Измиване на косата за Деца(розов)

BGN 53.60

Наличност
На склад

За многократна употреба : Ефективен и удобен, infnt bath visor може да позволи на детето да се радва на щастлив вана и може да се използва в продължение на дълго време.Регулируема конструкция на ключалката : Детски душ се адаптира към различни размери на главата с помощта на внимателно изработен регулируеми катарами.Идеален подарък за душата : Козирка за баня на бебето осигурява защитен душ за вашите деца, това е атрактивен подарък за душата.Защитете бебето : Шампоан за душ за къпане на бебето може да се предотврати попадането на шампоан или вода в ушите, очите или устата.Да се улесни детски емоции : Детска шапка за миене на коса ще ви помогне да се отървете от страха от вода, ушни инфекции и сухота, както и ще улесни децата приемане на вана.Функция : 1. Регулируема конструкция на ключалката : Детски душ се адаптира към различни размери на главата с помощта на внимателно изработен регулируеми катарами.2. Защитете бебето : Шампоан за къпане на бебето може да се предотврати попадането на шампоан или вода в ушите, очите или устата.3. Да се улесни детски емоции : Детска шапка за миене на коса ще ви помогне да се отървете от страха от вода, ушни инфекции и сухота, както и ще улесни децата приемане на вана.4. За многократна употреба : Ефективен и удобен, infnt вана козирка може да позволи на детето да се радва на щастлив банята, и може да се използва в продължение на дълго време.5. Идеален подарък за душата : Дете вана козирка осигуряване на безопасен душ за вашите деца, това е атрактивен подарък за душата.Параметри : Тип на продукта : Детска шапка за плуване Материал : силикон +TPE+ пластмаса Цвят : Розовыйприменяемый възраст : 3-12 месеца Осъществяване списък : 1 х детска шапка за плуване.

Опции за продукта

Item Type:
Baby Bathing Protection Hat
Material:
Silicone +TPE+ Plastic Buckle
Color:
Pink
Applicable Age:
3-12 Months Old
Package List:
1 x Baby Bathing Protection Hat :

Свързани продукти