.

.

Преносима Сгъваема Вана за Възрастни,Замачивающаяся Вана, Кофа за Баня, Голяма Ъглова Вана, Обемни обособени Баня, Сгъваеми Детски Сгъваеми Преносими Басейни, 984856 ?

Преносима Сгъваема Вана за Възрастни,Замачивающаяся Вана, Кофа за Баня, Голяма Ъглова Вана, Обемни обособени Баня, Сгъваеми

BGN 254.50

Наличност
На склад

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени.Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! ★【Преносими и сгъваеми】Сгъваема, много лека и преносима, спестява място, лесен за инсталиране, можете да го завърши за 3 минути. ★【Мек изолационен материал】Висококачествен екологично чист мек лепило и полипропиленови материали, безвредни за човешкия организъм, в съответствие със стандартите на ЕС за безопасност. ★【Уникален структурен дизайн】Дизайн на капака баня изолация, поддържа температурата на водата до един час.Удължаване и увеличаване на за възрастни,бързо сливное дупка отстрани. ★【Предимства накисване】Красотата на кожата, отстраняване на умората, детоксикационная диета, подобряване на качеството на съня, спокойствие на ума, подобряване на тялото и укрепване на здравето на тялото на детето. ★【Което можете да направите с тази информация?】Можете да се насладите на лечебната вана, млечна вана и удобен цветен банята, за да прогони умората, както и детски басейн. ★ Характеристики : - Портативен сгъваем - Много голямо пространство за Спестяване на място - Лесно за запомняне е Многофункционален★ Информация за продукта:* Заглавие : Възрастен сгъваема вана, преносима вана,* Материал : PP + TPE* Цвят : розов, зелен* Размери : 98*48*56 см* Приложим етап : бебе на детето adultmainance : Моля, сложи го леко по време на употреба, не слагайте го, за да се избегне повреждане и разкъсване на продукта★ Забележка : 1. Никога не оставяйте детето без надзор.2. Размерите се измерват ръчно.Може да има някои отклонения.От такива фактори, като съемочное обзавеждане и светлина, има разлика в цвета в допустимите граници.3. Доставка : в рамките на 48 часа след плащането; Цикъл на доставка : 10-15 дни в Япония, 15-25 дни в Европа и Америка.4. Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас продавач на пост/е-мейл, ние ще направим това точно за вас!★ Надявам се, вие ще имате приятно изживяване за пазаруване, и вашето удовлетворение е нашата най-добрата мотивация.

Опции за продукта

Свързани продукти