.

.

CUJUX Camera Spy Camera WiFi Mini Hidden Camera HD Portable Wireless Камери Video Outdoor Indoor Home Security Monitoring (Цвят : карта памет 16G)

CUJUX Camera Spy Camera WiFi Mini Hidden Camera HD Portable Wireless Камери Video Outdoor Indoor Home Security Monitoring

BGN 39.28

Наличност
На склад

★ Перфоратор може да се направи без пробиване на дупки в стената.Той отнема само 3 стъпки за работа и инсталация, и могат бързо да определят за 10 секунди. ★ С точки за достъп AP, когато телефонът не е включен, телефон за директно търсене на точка за монтиране на камери. ★ Вие не сте в пътя?Има ли нещо, на мястото на престъплението?Вие сте в командировка извън компанията?Дистанционно наблюдение на всички у дома по всяко време и на всяко място. ★ Включване на гласовата функция, 1 секунда е с домофонна система, може да се каже, че виждате будилник.Активирайте клиентския видео и щракнете върху бутона микрофон, за да включите гласово повикване система домофонна за комуникация с приятели по всяко време и на всяко място. ★ Поддръжка на карти памет, поддръжка до 64 G локална карта с памет, автоматично записване на цикъл. (Препоръчваме високоскоростна карта C10); поддръжка на облак съхранение, предаване в реално време, не е нужно да се притеснявате за пространство за съхранение.Поддръжка на 7/14/30 дневен цикъл на видео, всепогодная запис, сигурна и надеждна.

Опции за продукта

Свързани продукти