.

.

Калъф е Съвместим с Air Tag Case, Airtag Finder, BOPU Airtag Key Chain Cover 5 бр. (бял+морска зелен+оранжев+ червен+жълт)

Калъф е Съвместим с Air Tag Case, Airtag Finder, BOPU Airtag Key Chain Cover 5 бр. (бял+морска зелен+оранжев+ червен+жълт)

BGN 74.48

Наличност
На склад

[ЗА AIRTAG], Предназначени за Air Tag Finder(випуск 2021 година).Лек материал (общо 13 г.), който лесно се побира на ключове и чанти. [ВИСОКО КАЧЕСТВО] е Изработен от обновената защитен силиконов материал, той е здрав, мек и удобен, както и лесно за почистване.Приятелски към кожата материал, направен от хранително-силиконов каучук, делото не се наруши прехвърлянето на сигнала или звук. [Нескользящий дизайн] Защитен силиконов калъф притежателя на дизайна, карабина закриване запази етикет безопасно и здраво място, което може да го предотврати выскальзывание или спад.Размерът на корпуса е съвместим с Air tag, повтаря резултатите от теста показват, че защитната обвивка Airtag е устойчива на хлъзгане и са подбрани по размер. [СЛУЧАЙ ИЗПОЛЗВАЙТЕ] Този ключодържател Air tag case може да бъде окачен на портфейл, чанта, куфар, раница, количка, ключ от колата, каишка за куче или всички ценни неща, които бихте искали да следите. [Качество на обслужване] Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас за безплатна подмяна или връщане на парите в рамките на 90 дни, 15 часа, услуга отговор.Ние ще положим всички усилия,за да ви помогне, ние винаги се стремят да предоставят клиентоориентированный услуги и подобряване на качеството.

Опции за продукта

Свързани продукти