.

.

Ahnspiceo Защитен Калъф за AirTag 2021, 3D Сладък Страхотен Силиконов Дизайн , Мек Силикон Против Надраскване Лек Защитен Кожен Калъф за AirTags Finder Ключодържател Аксесоар (син)

Ahnspiceo Защитен Калъф за AirTag 2021, 3D Сладък Страхотен Силиконов Дизайн , Мек Силикон Против Надраскване Лек Защитен

BGN 3.19

Наличност
На склад

[Качествен материал ] Защитен калъф от мек силикон професионално проектирани за ново пускане Air Tag (Air Tag не е включен в комплекта); метална верига ключове не е лесно ръжда при продължителна употреба. [Подсилена защита]Подобряване на срока на експлоатация на Air Tag и гарантира, че външният вид винаги е бил като нов.Професионален дизайн на защитни своята практика защитава вашите нови въздушни възглавници от удари при падане, удари, надраскване. [Удобен ключодържател]Лесно да Air Tag finder към вашите важни неща с помощта на трайно пръстени за ключове.Например, детски чанти, родителски ключодържатели, кученце на каишка, ключ от колата и много други.Не е нужно да се притеснявате за загуба на местоположението. [Perfect Fit Design]Ние специално разработени този калъф за Air Tag 2021 г., която е идеална по размер на новия Apple tracker.Устройство finder се инсталира лесно и да не може да падне от затворен защитни покривала. [Удобно да се използват] : Гъвкава амбалажна дизайн за лесна и удобна инсталация.Просто да поставите въздушни възглавници в силиконов калъф.

Опции за продукта

Свързани продукти