.

.

ремонт на дома Индустриален Клас Безжична Електрическа Бормашина Комплект, 68 В Отвертка с 2 бр. 7800 mah Литиева Батерия и Бързо зарядно Устройство, 2-степенна скоростн?

ремонт на дома Индустриален Клас Безжична Електрическа Бормашина Комплект, 68 В Отвертка с 2 бр. 7800 mah Литиева Батерия

BGN 164.92

Наличност
На склад

1. Високоефективен месинг двигател на стабилно осигурява въртящ момент 500 IN-LB, скорост на празен ход е до 1500 R/MIN, с настройки на въртящия момент 18+1 скорости, което дава възможност за пробиване на дърво, метал и тухли, като масло.До 26 допълнителни аксесоари правят безжична бормашина по-практична, която може напълно да отговарят на нуждите на приложения, а също така е удобен за носене в съответния случай. 2. Може да работи непрекъснато.Литиева батерия 68 В е с капацитет 7800 mah, която може да поддържа непрекъсната работа на акумулаторни бормашини в продължение на 5-6 часа, а в нашия костюм има 2 батерии от клас А!Както бързо зарядно устройство може бързо да попълни енергията за вашата батерии; това също е една добра инвестиция за работа в дома и градината. 3. Това е много лека и преносима електрическа отвертка.Той приема за лека и здрава ABS - пластмасова обвивка.Компактен дизайн и удобна дръжка намаляват умората при работа.Спусъка е с променлива скорост, разстояние спусъка дава възможност за извършване на точни скоростта на пръсти.Сайтът се поддържа и активируемый спусъка led индикатор може да се увеличи видимостта в тъмни работна среда, използвайки го, вие ще почувствате, че тази операция става по-лесно. 4. Нашият набор от инструменти за лесно пренасяне и съхранение.В комплекта е включена електрическа бормашина, 2 батерия клас 7800 mah, 18 отвертки, бормашини 4mm/5mm/6мм, намагничиватель и удължител за залепване на скрепителни елементи.И магнитен гъвкав вал за труднодостъпни места, както и на преносим куфар с голям капацитет, капацитет на електрическа бормашина и всички аксесоари. 5. Този набор от электродрелей тежи само 7,49 паунда (включително аксесоари и батерии), който е много подходящ за ежедневна ремонт на дома или строителство, ремонт и техническо обслужване на работното място.Това е и първият избор за ремонт на автомобили и проекти направи си САМ, Ние предлагаме най-пълно сервизно обслужване, ако имаме някакви проблеми, ние бързо ще реагираме и ще предприемем съответните действия.

Опции за продукта

Свързани продукти