.

.

M5RU Помещение стабилизатор Рефлексен Фотоапарат Ръчно Стабилизатор на Трехосевой Жироскоп Помещение Електрически Анти-Разклащане Канче Наклон за работа на Откри?

M5RU Помещение стабилизатор Рефлексен Фотоапарат Ръчно Стабилизатор на Трехосевой Жироскоп Помещение Електрически Анти-Разклащане

BGN 40.16

Наличност
На склад

●Малък и удобен за потребителя : може да се сгъва и да се използва, е само на няколко листа хартия във формат А4, след като събиране, и вие можете лесно да сложите в чантата или дори в джоба, ограничаване на основното фотооборудование. ●Регулируем ъгъл на снимане : можете да регулирате височината, в зависимост от различните камери, които използвате, и стреля под различни ъгли и в различни посоки. ●Стабилност : Много е подходящ за скейтборд, каране на ролкови кънки, състезания, каране на колело, сърф, лов, сноуборд, ски и всякакви екстремни спортни ситуации, изискващи стабилност. ●Лека и удобна : Ергономичната дръжка намалява налягането при продължителна стрелба. ●Бърз отговор : Ако се сблъскате с проблеми в процеса на покупката, можете да се свържете с нас по всяко време чрез електронната поща и функция въпроси и отговори, и ние ще ви отговорим в рамките 0-6 часа за решаване на проблема за вас. -Material Aluminum alloy Product Size L300*W175*H160(mm)colorblackweight capacity Camera 1.7 kg.

Опции за продукта

Свързани продукти