.

.

WerkWeit Статива Стойката 2 Pack 72 Екстра Дебел Алуминий Метален Статив Дисплей Статив с Регулируема Височина с Преносима Чанта Настолен/Подови Живопис показва и Рисува?

WerkWeit Статива Стойката 2 Pack 72 Екстра Дебел Алуминий Метален Статив Дисплей Статив с Регулируема Височина с Преносима

BGN 27.19

Наличност
На склад

【Три етапа на регулиране на височина до макс. 72"】Диапазон на регулиране височина на нашия щанд за мольберта Werk Weit е 22"~72", така че тя може да се използва както на децата, така и възрастните, и можете да го поставите на бюрото или на земята; Метален статив Werk Weit подходящ за чертожните дъски или дисплей дъски с височина не повече от 35". 【Много дебел алуминий метален статив】Поле статива Werk Weit е изработен от висококачествен алуминий, който е силен и издръжлив.Той напълно може да издържа теглото на чертожните дъски с различни размери, е здрава като нов и не е лесно да се е деформирал.Повърхността на мольберта е боядисан в черен цвят, за предотвратяване на ръжда и корозия. 【Идеален за рисуване и демонстрации】Многофункционален метален статив Werk Weit може да се използва не само за демонстрация на чертожните дъски и участие в художествена творба, но и като стойка за поставяне на изложбени табла на входа на магазина. 【Лесна за регулиране и носене】Поставка за мольберта Werk Weit съставена от три части.Само трябва да натиснете леко бутона за мольберте, за да регулирате височината и затваряне на статива, когато не се използва, а след това да го поставите в черен пакет след тайна велкро.Съхранение е много удобно, тегло на опаковката е от 2,5 кг, тя е лека и лесно се пренася. 【Безгрижно следпродажбено обслужване】Ние предлагаме приятелско следпродажбено обслужване.Ако тази поставка за мольберта не отговаря на вашите очаквания, или ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, уведомете ни и ние ще решим всички проблеми.Технически характеристики : Материал : метал Алуминий Цвят : класически черныйquantity : 2 PACKEasel Височина : от 22" до 72"Височина на дисплея може да бъде публикувана : 35" Функция : 1. Три нива на регулиране на височината;2. Висококачествен метален алуминий материал, здрав и издръжлив;3. Леки, удобни при съхранение и переноске.Добре дошли в магазин Werk Weit Werk Weit е основан от група млади хора, които обичат САМ, дизайн и мебели.Нашата идея се състои в това, да предоставят различни аксесоари за инструменти, които могат да ви помогнат по-удобно и ефективно.Ние създаваме нашите продукти с иновативен дизайн и премиальным качество.Ние не само произвеждаме и продаваме продукти, но и се стремим да ви осигури творческа и изобретательную живот. 100% Гаранция за качество : Всеки продукт, който създаваме, е една и съща идея-да направят живота по-добре.Werk Weit се ангажира да предоставя висококачествени продукти с функционален дизайн "съотношение между цена и качество".Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Опции за продукта

Свързани продукти