.

.

Guan Гонг Статуя Эбеновое дърво резба На Гонг на мястото на голям дървен бог на богатството На Эрге статуя резбовани дървени скулптури на Буда статуя на резба домаше?

Guan Гонг Статуя Эбеновое дърво резба На Гонг на мястото на голям дървен бог на богатството На Эрге статуя резбовани дървени

BGN 24.72

Наличност
На склад

Тази форма е много уникален.Той е изработен ръчно от висококачествени материали , трайни и лесни за почистване.Guan Гонг символизира преданост, справедливост, вяра, смелост, мъдрост и доброта.Guan Гонг ви показва значението на цялостно развитие.Можете да го поставите в стаята си, за да се реша на обжалване декор кратки пространства.Също е добър подарък и за лична колекция. ◆100% чисто нов и високо качество. ◆Никога не избледнява, трайно и красиво изсечен. ◆Най-високо качество, опазване на околната среда, изящна изработка и добро качество. ◆Подходящ за маса, спални, живееща в стаята, лофта, украса за набиране на чай, най-добрата декорация на мебели за офис, това е един много добър продукт.Този продукт се измерва ръчно.Поради различни осветление, на различни места и на различни монитори могат да възникнат определени проблеми с хроматичната аберрацией.Това е нормално.Моля, обърнете се към самия продукт.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен по електронна поща. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.2. Снимки на продукта не включва продукти, различни от храни.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитора може да се появи малка хроматическая отклонение, моля, извинете ме.4. Посочените данни са само за справка, размер на ръчно измерване, грешка е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим този въпрос възможно най-скоро.6. Добре дошли, за да споделят и препоръки, за да ви предостави най-добрите услуги и продукти.7. Благодаря ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, като правило, ние ще ви изпратим в рамките на 1-3 дни, час на пристигане се оценява на 9-15 дни.

Опции за продукта

Свързани продукти