.

.

YGCBL срок на съхранение,Подвижен Кухненски Рафт Многоетажни Пол Помощната Програма Ръжда Кола Метални Шкафове За Съхранение на прибори за хранене, Стелажи, Бели,на ?

YGCBL срок на съхранение,Подвижен Кухненски Рафт Многоетажни Пол Помощната Програма Ръжда Кола Метални Шкафове За Съхранение

BGN 76.88

Наличност
На склад

☛Рационално използвайте пространството, классифицируйте книги, малки растения в саксии, бутилки и буркани, за да имате достатъчно място за други неща. ☛Передвижное съхранение на 4 въртящи пудра с общо предназначение лост превозно средство без мобилност удобен за различни стаи в офиса, гаража или работилницата, 2 замъка и отпирает кошница за да може да се заключва в положение, или може да бъде навсякъде. ☛Здрав със здрав метален антикоррозийным прахово покритие за здравите материали Издръжлив дизайн, рафтове за съхранение за по-лесно съхранение на пропускливост на въздуха – за Съхранение може да бъде долната вкара книга дрехи или плодов / зеленчуков суха храна хранилище. ☛Прозрачни мръсни комунални превозни средства предлагат универсален атрактивен начин за решаване на ежедневните задачи на вашия съхранение Довършителни нужди във вашия дом, офис, апартамент в хотел или произволно място с ограничено пространство за съхранение на подови настилки. ☛Срок на доставка : час на пристигането си е около 9-25 дни, в зависимост от вашата страна и на региона.Благодаря Ви за подкрепата!. ☛Добре дошли в моя магазин, има много стилове на рафтовете, за да избирате.Ако имате нужда от повече стоки за дома, на открито, можете да ги купите в магазина ми!▶◆◇▶Това е нова полк перфектно качество!▶◆◇▶Кой НЕ иска да използва компактно устройство за съхранение▶◆◇▶В банята дръжте играчка за баня, кърпа и тоалетни принадлежности ▶ ◆◇▶В гардероба си, като държите обувки и аксесоари▶◆◇▶В кухнята дръжте малки домакински уреди, пакетирани или консервирани храни▶◆◇▶Засаждане на растения във вашия двор или на балкона▶◆◇▶Купуват книги, консумативи за офиса▶◆◇▶В коридора има обувки, ключове, всичко, което ви харесва да имате врата.▶◆◇▶Забележка : 1, Моля, обърнете внимание, че поради ръчно измерване диапазон от грешки е 1~3 см▶◆◇▶2, Този пакет съдържа само коша за багаж не съдържа никакви снимки, участващи в картината▶◆◇▶Ако имате нужда от допълнителна информация, моля, свържете се с мен.

Опции за продукта

Свързани продукти