.

.

JSB 3-Различен Регулируеми Рафтове, Тежкотоварни Рафтове За Съхранение на Организаторът Метална Ъглова Етажерка за Кухня Всекидневна Пералня, Килер Баня (бял, 3 Нива)

JSB 3-Различен Регулируеми Рафтове, Тежкотоварни Рафтове За Съхранение на Организаторът Метална Ъглова Етажерка за Кухня

BGN 28.79

Наличност
На склад

【Метален багажник】Рафтове, изработени от метал с прахово покритие, е достатъчно здрав и издръжлив за поддръжка на вашите машини, кърпи, препарат за играчки, подаръци, книги и други принадлежности.Може да се използва като кухненски рафт, рафт за баня, етажерка за книги или рафт за растенията. 【Регулируеми рафтове】Рафтове може да се регулира, както е показано на нашата фигура, вие можете да регулирате разстоянието между рафтовете в съответствие с вашите нужди. 【Ввинчивающиеся выравнивающие крака】Предлага 4 ввинчивающихся изравняване на крака за подобряване на стабилността на това отделно стоящи срок на блока, когато е необходимо.Той е устойчив на абразия, за защита на вашия паркет и рафтове. 【Модерна полици за съхранение на】Класически цвят, с опростен дизайн прави съвременната рафт добре вписывающейся във всеки интериор.Можете да го поставите в хола, офиса, пране, кухнята, спалнята, банята и на други места, за да се осигури голямо пространство за съхранение на вещите си, за да направите дома на добре организирани. 【Събрани размер】21.65" x 11" x 29.13" (Ш x д x В). 【100% задоволително обслужване】Ако получите повредени или дефектную рафт, моля, свържете се с нас веднага, и ние ще ви дадем задоволителни решения.

Опции за продукта

Свързани продукти