.

.

Сушилнята сушилнята - Сгъваема, с монтиран на стената плъзгаща сушилнята _BOS_ Простор за дрехи 4 Окачен релса за вътрешна баня, тераса и на открито (в размер : 100 см), По?

Сушилнята сушилнята - Сгъваема, с монтиран на стената плъзгаща сушилнята _BOS_ Простор за дрехи 4 Окачен релса за вътрешна

BGN 55.04

Наличност
На склад

Стенни простор за дрехи-Простор за дрехи Airer Drying Rack for bathroom,Outdoor, balcony.Разтегателен разтегателен въздуховод - дълъг от 50 см/60 см /70 см /80 см/90 см /100 см /110 см,широк прибиращ(12~55 cm).Огромната товароподемност-Плътни, се притиска към стената, отваря за сушене.Няколко възможности за монтаж-(Забележка : Трябва да се въвеждат свой собствен монтажен инструмент, ударна бормашина, отвертка, ключ алън, кусачку за тел) Този продукт не съдържа инсталационните инструменти. Простор за дрехи от неръждаема стомана 305,тегло бруто 2.218 кг с расширительным винт x4. Характеристики : ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН : Простор за дрехи работи умело, за да се спести място.Извадете го от стената, за да разшири възможностите му, а когато той не се използва, просто сгънете обратно към стената, като акордеон.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : стенни бельевая въже лесно се монтира, просто правилно да се прикрепя към стената с помощта на приложените аксесоари, и тя е готова за използване.Той ще остане силен и траен.СЪВРЕМЕННИ МАТЕРИАЛИ : Поставка за сушене на дрехи изработени от здрав, устойчив метал, който може да издържа теглото на мокра или влажна за пране.Той не ръждясва и не се чупи Лесно се инсталира на крепостна стена, така че нищо не се блокира от двете страни, може да зададете всякаква дължина, в пакета има 4 терморегулиращи винт.След удар перфоратором докоснете по винту и го затегнете с гаечен ключ.Забележки : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.2. От лична техника за измерване се различава, може да бъде 1-3 см грешка физическо.Благодаря ви!.

Опции за продукта

Свързани продукти