.

.

Adeco Желязо Table Top Свещ Holder ,Декоративна Свещ Centerpiece,Черно с Антични гарнитури Свещници за Декорация на дома (черно-1)

Adeco Желязо Table Top Свещ Holder ,Декоративна Свещ Centerpiece,Черно с Антични гарнитури Свещници за Декорация на дома

BGN 59.52

Наличност
На склад

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Тази красива, тенис на свещник изработен от висококачествено желязо скелет, матова повърхност, лек и издръжлив.Размери на ПРОДУКТА : 18 x 3 x 6 инча.Перфектен усилвател на атмосферата, който пленява и блести за тераса, веранда, трапезария, хол настолен декор (монтаж не е необходима).УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : прекрасни акценти с шарките на лозята придават чар и топлина за блестящо вечерта.Най-ДОБРИЯТ ЛЕК ПОДАРЪК : За церемонията нагряване на къщи, сватбени тържества, корпоративни мероприятия и фестивали .Чудесен подарък за тези, които обичат класически или модерен стил на оформяне на интериора.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Идеален усилвател на атмосферата, който пленява и блести за тераса, веранда, трапезария, хол не се изисква монтаж; държи обетные/молитвени свещи и свещи стълб; почистете с мека и суха кърпа.Може да се използва както на закрито, така и на открито. 1. Този красив настолен свещник е безопасна и здрава, и побира три чайника извита форма. 2. Широка основа от прокрученного желязо предпазва от преобръщане, както и стъклени права не се дават няколко капки восък съсипе мебели. 3. Идеален за осветяване на настроението спалня и хол или кухня. 4. Това също е чудесно допълнение към мебелите за дейности - просто допълнителен бар, от който се нуждаете за вашата сватба или юбилей. Привлекателен метален свещник в стила на лист, който можете да използвате като напреднал или деревенское стенно изкуство с вихрови лози, за да направите красиво оформен силует на домашен интериор!. Е идеален за осветяване на настроението спални, хол и кухня, този свещник е чудесно допълнение към мебелите за дейности - просто допълнителен бар, от който се нуждаете за вашата сватба или юбилей. Направете чудесен сватбен подарък, подарък за нов дом за приятелите и семейството си, както и подарък за рождения ден.

Опции за продукта

Свързани продукти