.

.

Френските Нокти, Пълен с Дизайн на Корицата Голи Нокти за Ежедневна и Партийно Използване на

Френските Нокти, Пълен с Дизайн на Корицата Голи Нокти за Ежедневна и Партийно Използване на

BGN 5.59

Наличност
На склад

Той е много подходящ за дневно и нощно ползване със стилен и уникален стил, външност и телесни цветове.Изработен от безопасен, действително нетоксичен и няма да има мирис, екологично чист ABS‑материал, който отговаря на вашето тяло.Лесно можете да изрежете и подпилить им до съответната дължина и форми, за да съответстват на различни стила на ноктите.Пълен обхваща дизайн и лесен за работа, и режийни ноктите могат да се погрижат за всички ваши нужди в DIY salon маникюр в домашни условия.Лека и дишаща, тя е добре прилепнала към ваш натуральному ногтю, но не уврежда повърхността на нокътя.Функция : 1. Изработен от безопасен, действително нетоксичен и няма да има мирис, екологично чист ABS‑материал, който отговаря на вашето тяло.2. Лека и дишаща, тя може добре прилепва плътно към вашия натуральному ногтю, но не уврежда повърхността на нокътя.3. Лесно можете да изрежете и подпилить им до съответната дължина и форми, за да съответстват на различни стила на ноктите.4. Той е много подходящ за дневно и нощно ползване със стилен и уникален стил, външност и телесни цветове.5. Пълно проектиране на покрива лесен за работа и режийни ноктите могат да се погрижат за всички ваши нужди в самия салон на ноктите у дома.Спецификация : Тип елемент : Въздушни голи Nails Material : ABSQuantity : 24 PCSUse Метод с лепило : 1. Сравнете пълен ноктите с форма на нокътя, за да се определи как да го променим.2. Използвайте пилочку за нокти, за полиране на фалшиви нокти, докато той не е подходящ за вашите ноктите.3. Поставете една капка лепило в средата около корена на нокътя, обикновено е достатъчно 1 капка.4. Преди лепилото изсъхне, започнете записвам ноктите от корените, коригиране на позицията при приклеивании.5.Внимателно сотрите разлившийся около ноктите лепило памучен тампон с лакочистител. Как да деинсталирате : Намокрете съответното количество памук течност за отстраняване на нокти, а след това покрийте с памук външни ноктите, не оголване на ноктите.Пренасяне на ноктите с найлоново фолио и изчакайте около 15 минути, за да ги свали.Метод за премахване на диспергатора : Отделете контейнера, за да излее част от диспергатора, и сложи пръстите си в съда, намокрете изкуствени нокти, а след това използвайте останал дисперсант за почистване на ноктите.Използвайте метода на желе.

Опции за продукта

Item Type:
 False Nude Nails
Material:
ABS
Quantity:
24PCS
Use Method with Glue:
 
1. Compare the full nail with the shape of the nail to determine how to modify it. :
2. Use a nail file to polish the fake nail until it fits perfectly with your nails. :
3. Place the glue drop in the middle near the nail root, usually 1 drop is enough. :
4. Before the glue is dry, start sticking the nails from the roots, adjusting the position while sticking them. Remember not to stick to the root of the nail at the beginning. :
5. Gently wipe off the glue overflowing around the nails with a cotton swab with nail polish remover. :
How to remove:
Soak an appropriate amount of cotton with nail remover, and then cover the cotton on the fake nails without exposing the nails. Wrap the nails with plastic wrap and wait for about 15 minutes to take them off. The fake nails will melt, then just wipe them off. :
Dispergator Removel Method:
 
Find a container to pour out a part of the dispergator, and put your fingers in the container, soak off the fake nails, and then use the remaining dispergator to clean your nails. :
Use Method Jelly :

Свързани продукти