.

.

Тава За Парфюми YANGU Златен Огледален Голяма Тава, Стъклена Метален Декоративен Органайзер, Тава за Суета, Стъклена Тава, Правоъгълен Метален Декоративен Поднос За ?

Тава За Парфюми YANGU Златен Огледален Голяма Тава, Стъклена Метален Декоративен Органайзер, Тава за Суета, Стъклена Тава,

BGN 26.39

Наличност
На склад

❤Тава : закалено стъкло огледално покритие, един конете модел, стилен и издръжлив. ❤Рамката : златен сплав, издръжлива и без ръжда, на дъното на покрита с фланела, не се плъзга и устойчиво на надраскване. ❤Стилен тава суета : В сравнение с традиционното чекмедже за бижута, нашият тава за тоалетна масичка предлага стилен начин за съхранение на вашите бижута, излагайки ги на общественото внимание, е идеално за съхранение на пръстени, обеци и гривни, и т.н. ❤Многоцелеви : Подходящ за подарък,за декорация шкафа,показване на бижута,сервиране на парти,сватба бижута.Организирайте бижута,суета,грим,четката за грим, парфюми,ваза за цветя или поднасянето на напитките и т.н. ❤най-Добрият подарък : практичен и декоративен поднос в ретро стил,допълват вашия личен скрин или нощното шкафче, рафиниран/елегантен подарък за рождени дни, Коледа, сватби,годишнини и всякакви специални случаи.Декоративно правоъгълно огледало Tray DetailМатериал : сплав + стъкло Размер : Дължина-38 см, широчина-25,5 см, височина 5 см Тегло : около 2,56 кгпакет Съдържание : 1 x огледално тава Предимства : -Мултифункционален огледалото-Този декоративен огледален тава retangle добре се съчетава с всякакъв антикварным и модерен домашен интериор.Също така може да се използва като тава за съхранение / показване / украса неща, като бижута, козметика и т.н.-Декоративен тава суета-Този огледален тава френски стил, с нежна цветна дърворезба идеално се съчетава с всякакви работни маси и показва нещата си в екстаз. Красив и лесен грижи-Огледална повърхност се приема закаленную стъклена повърхност на огледалото, дограма от алуминиеви, ще бъде хубаво да си бижута, грим и други аксесоари в ред.Анти-прах и водоустойчив, много лесен за почистване с влажна кърпа.Забележка : 1.Възможни са незначителни отклонения размери на изделия от ръчно измерване.2.Стъкло огледало деликатен, в случай на получаване на счупени огледала, моля, свържете се с нас сервизно обслужване за безплатна подмяна.3.Обърнете внимание на безопасността, когато той е счупен по време на ежедневна употреба.4.Надявам се, че имате приятно пазаруване.

Опции за продукта

Свързани продукти