.

.

бутилка за Измерване на Температурата на Колбата Вакуум Неръждаема Стомана Белота 500ml Толковейшая Толковейшая за Деца

бутилка за Измерване на Температурата на Колбата Вакуум Неръждаема Стомана Белота 500ml Толковейшая Толковейшая за Деца

BGN 10.39

Наличност
На склад

Подложка чаша вода използва антикоррозийный клапа неръждаема стомана foodgrade 316, който по-теплоизолирующий и коррозионностойкий от неръждаема стомана 304, осигуряващи видима гаранция за сигурност.Докоснете екрана на дисплея, за визуално показване на температурата и състоянието на температурата на водата.На дисплея има вграден високо-чувствителен датчик за температура с интелигентен чип за измерване на температурата.Преносим раницата може да се коригира произволно и да се затоплят.Можете да го носите със себе си или да носят със себе си, за децата е по-удобно да пътуват и да пие вода.Широк дизайн на устата, по-здрави и гигиеничный, лесен за почистване, безопасен за деца, добър продукт, за майки, за да бъдат сигурни.Случайна бутилка за вода са подходящи за ежедневна употреба, джогинг, пешеходен туризъм, къмпинг и т.н. Параметри : Тип на продукта : бутилка Материал : ABS+неръждаема стомана Тегло : прибл.565 г / 19,9 унция Размер на продукта : прибл. 22x8 см / 8, 7x3, 2 инча Входно напрежение : DC5 V Капацитет на батерии : 18650 Полимерна литиева батерия 230 ма (пълна) Материал на корпуса на чаша : околна среда 316 неръждаема стомана Капацитет чаши : 500 мл Экранный дисплей : да OLED екран (сензорен екран) Ниво на водоустойчивост : IPX4 Как да използвате : 1. Напомняне за температура : touch тъчпад, дисплей и индикаторные лампи загорятся, показва текущата температура на водата в чаша; 2. Функция на звук и вибрации : натиснете сензорна област, за да превключите на интерфейс за настройка на звук и вибрации, натиснете и задръжте звукова вибрация 2 S, за да включите, и дълго кликнете 2 S отново, за да изключите звуковата вибрация; 3. Функция за напомняне : натиснете сензорна област, за да включите интерфейса за създаване на време време натиснете 2 S, за да влезете в интерфейса за избор на време за напомняне, натиснете, за да изберете напомняне за времето, 15, 30, 60 минути, конкретната операция, подробно описан в ръководството.Осъществяване списък : 1 х чаша за вода 1 х каишка 1 х раница за вода 1 х USB захранващ кабел 1 х Ръководство Забележка : 1. Допуска се отклонение на 12 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Item Type:
Bottle
Material:
ABS+Stainless Steel
Weight:
Approx. 565g / 19.9oz
Product Size:
Approx. 22 x 8 cm / 8.7 x 3.2 in
Input voltage:
DC5V
Battery capacity:
18650 Polymer Lithium Battery 230mAh (included)
Cup Body Material:
Food Grade 316 Stainless Steel
Cup Capacity:
500ml
Screen Display:
  For OLED Screen (Touch Screen)
Waterproof Level:
IPX4
How to use:
1. Temperature reminder:
Touch the touch panel, the display and indicator lights will light up, showing the current water temperature in the cup;
2. Sound and vibration function:
click the touch area to switch to the sound and vibration setting interface, press and hold the 2S sound vibration to turn on, and long press 2S again to turn off the sound vibration;
3. Reminder function:
click the touch area to switch the timing setting interface, long press 2S to enter the remind time selection interface, click to select 15, 30, 60 minutes timing reminder, the specific operation is detailed in the manual.
Package List:
1 x Water Cup 1 x Lanyard :
1 x Water Cup Backpack :
1 x USB Power Cord :
1 x Manual :
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти