.

.

Случайна Кафеена Чаша Пътна Чаша Двупластова Изолация Термален Вакуум От Неръждаема Стомана Преносим с Херметически Капак за Горещо Кафе, Чай Студени Напитки 550 м?

Случайна Кафеена Чаша Пътна Чаша Двупластова Изолация Термален Вакуум От Неръждаема Стомана Преносим с Херметически Капак

BGN 64.00

Наличност
На склад

Термална запечатани кафеена чаша е по-голяма конструкция на отвора за по-лесно добавяне на вода и почистване, както и малък отвор в горната част на капака, отваряне на 180° за по-лесно пиене.Вакуумно самозалепваща чаша лесно се усвоява от една ръка и има нескользящую уплътнение на дъното, за да се предотврати износване на чаша.Чашата за кафе от неръждаема стомана, безопасно и не тече, когато се пускат в раница и е съвместим с повечето стандартни автомобилни подстаканников.Делото чаши за пътуване с гумен о-пръстен, който може да се запечата чаша, за да се предотврати изтичане на напитката.Случайна кафеена чаша в основата е изработена от хранително-вкусовата и здрава неръждаема стомана, който е лек, не е нарисувана и не деформират. 1 * Изолиран чашата за кафе Описание Изолирано чашата за кафе с херметически капак е с капацитет от 550 мл и може да се използва за вътрешна и външна топлоизолации.Пътна чаша с двухслойным изолационен материал запазва напитка при идеална температура и не горят и не обмораживает ръцете се дължи на топлина/студ.Характеристики на Изолирано кафеена чаша-Цвят : бял. -Материал : Неръждаема стомана. -Размер : 20x6.5x6.5cm/7.87x2.56x2.56inch.Капацитет : 550 мл. При температура 20°C напитка може да остане горещо в продължение на 8-12 часа или студена в продължение на 8-24 часа.Пакетът включва в себе си.

Опции за продукта

Свързани продукти