.

.

97Sanpang Тактилни Топки за Бебета - 9 бр. Водоструйный Щипка Топка Играчка За Облекчаване на Стреса Мека Гумена Мулти-Текстура Хандбал Детско Възприятие Пъзел Играчка ?

97Sanpang Тактилни Топки за Бебета - 9 бр. Водоструйный Щипка Топка Играчка За Облекчаване на Стреса Мека Гумена Мулти-Текстура

BGN 50.00

Наличност
На склад

【Идеален докосване на топката】 Тези сензорни играчки са с различни текстури и могат да бъдат използвани за тактилно изследване и докосване на развитие.Техните ярки цветове са идеални за привличане на вниманието на деца. 【Висококачествени материали】Тези детски текстурные топки са изработени от висококачествена мека гума, която е лека и здрава.Размерът е разработена в съответствие с размера на бебето, и това е ръчна изработка играчка, подходяща за деца. 【Ранното образование играчки】Тази детска допир играчка е добър помощник за тренировка на координацията на ръцете и очите на детето, въображение и точка. 【Топли подаръци за деца】 Тези текстурирани играчки, подходящи за деца на възраст над 6 месеца.Този колоритен бална костюм е много подходящ като подарък за коледа на бебета и малки деца на празници, рождени дни, Хелоуин, Деня на благодарността и Нова година. 【Обслужване】 Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим най-подходящото решение.Кръст Бод Пакет Съдържание : 9 * Ръчно топката Размер : диаметър 6 см Материал : ABA Възраст : 6 месеца плюс Брой : 9 бр. Помага за развитието на тактилно чувство, че е лесно да заснемат текстурирани топки,помага за развитието на тактилно чувство.

Опции за продукта

Свързани продукти