.

.

yotijay Детски Градиентный Цветен Топката Визуално Усещане за Обучение Новородено Подарък Детски Сензорни Играчки Образователни Инструменти за Дома на Детската Гра?

yotijay Детски Градиентный Цветен Топката Визуално Усещане за Обучение Новородено Подарък Детски Сензорни Играчки Образователни

BGN 17.59

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Помага да се развие при деца цветово познание и концентрация на вниманието.Изработен от висококачествен futon нитяного материал, издръжлив.Идеалната играчка за развитие на ранно образование за момчета и момичета.Тази играчка позволява на децата да наблюдава промяна на цветовете от тъмно към светло в една и съща цветова система.Три цвята са на разположение в съответствие с вашите различни предпочитания.Описание : - Изработен от висококачествен futon нитяного материал, издръжлив. - Тази играчка позволява на децата да наблюдава промяна на цветовете от тъмно към светло в една и съща цветова система. - Помага да се развие при деца цветово познание и концентрация на вниманието. - Достъпни са три цвята, в зависимост от вашите различни предпочитания. - Идеалната играчка за развитие на ранно образование за момчета и момичета.Спецификация : - Материал : Памучен конец - Пол : Unisex Size Таблицата : Размер на опаковката : (Lxwxh) 230x100x70mm/9.06x3.94x2.76inch Ball диаметър : 3 см/1.18 inch Package включва : 1 комплект наклон цвят Ball Note : 1. Това не е детска играчка , моля, махнете я от децата, за да се избегне хранене.2. Моля, позволете малко грешки от ръчно измерване.3. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.4. Пожелавам ви прекрасни покупки Онлайн!.

Опции за продукта

Свързани продукти