.

.

Играчка на Рампата топчета дете,Спад на топчета от 5 слоя и кула pinwheels поименно Закручивая за развитието на дете учебното списък на дейности, Играчки топки(топки от ?

Играчка на Рампата топчета дете,Спад на топчета от 5 слоя и кула pinwheels поименно Закручивая за развитието на дете учебното

BGN 28.63

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! 【Уникален и безопасен дизайн】Играчка roll play tower е специално разработена за развитие на малък мотор на вашето дете. 【Уникален и безопасен дизайн】Играчка roll play tower е специално разработена за развитие на малък мотор на вашето дете. 【Лесно да се разбере】Лесно да се работи, просто трябва да сложите топки в горна дупка и гледат как те падат и се търкалят чрез всеки слой. 【Безопасен материал】е Изработена от висококачествена пластмаса, стабилен и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време. 【Само настаняване】Roll play tower toy лесно се сглобява и е запознат, и това може да подобри практическата възможност на децата.Как да използвате : 5 слоя топки падат и се търкалят въртяща се кула, в съответствие с реда на етикети, придружени от възрастен, просто поставете топки в горния отвор, а след това гледате, като те падат и се търкалят чрез всеки слой.Ярки цветове, интерактивни звуци и сложни форми се развиват малък мотор на вашето дете и умения за решаване на проблеми.Параметри : Състояние : 100% Маркова Новост Вид на продукта : Roll Play Tower Играчка Материал : пластмаса Особености : 5 слоя, въртящи се играчки се Прилагат за : над 6-месечна възраст на детето Осъществяване списък : 5 x Roll Play Tower1 x въртящата се глава кула 3 x топки Забележка : 1. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. 2. Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Roll Play Tower Toy
Material:
Plastic
Feature:
5 layers, rotating children's toys
Apply to:
Above 6 months old baby
Package List:
5 x Roll Play Tower1 x Rotating Tower Head :
3 x Balls :
Note:
1. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
2. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Свързани продукти