.

.

Jopwkuin USB3.0 Кабел, Overmolded 5Gbp/s Високоскоростен Пренос на Данни USB 3.0 Удлинительный Гъвкав Кабел с Винтовым Отвор за КОМПЮТЪР, Лаптоп за Предния панел на дънната платка(0.8

Jopwkuin USB3.0 Кабел, Overmolded 5Gbp/s Високоскоростен Пренос на Данни USB 3.0 Удлинительный Гъвкав Кабел с Винтовым

BGN 69.92

Наличност
На склад

Переформованный, не е лесно ломающийся, здрав, осигуряващ безошибочную пренос на данни.Осигурява сверхбыструю скорост на трансфер до 5 Gbit/с. Екологично чисти кабели и конектори с отлична электропроводностью и висока скорост за пренос на данни.Усукана двойка проводник на данни (привеждане в съответствие импеданс) : Минимизиране на прослушване на сигнала линия за предаване на данни!.Еластичната яке от PVC : - гъвкави и не се разгражда лесно, здрава.Екологично чисти кабели и конектори, с отлична электропроводностью и висока скорост за пренос на данни.Усукана двойка проводник на данни (привеждане в съответствие импеданс) : Минимизиране на прослушване на сигнала линия за предаване на данни!Осигурява сверхбыструю скорост на трансфер до 5 Gbit/с. Еластична PVC обвивка : гъвкави и не се разгражда лесно, здрава.Переформованный, не е лесно ломающийся, здрав, осигуряващ безошибочную пренос на данни.Endshield : Помага за намаляване на смущения сигнал и е 100% съвместим с настоящите спецификациите на USB.Плетени медни окото и алюминиево-платиновое двухслойное екраниране : може значително намаляване на електромагнитни смущения и радио смущения.

Опции за продукта

Main control chip:
Two fixed screw holes 28mm, USB port exposed 10mm
Product color:
Blue
Product interface:
one 19pin/20pin female mother, the other double USB3.0 A female
Support system:
For WinXP/2003/VISTA/2008/Windows 7/WIN8 32/64BIT/Linux
Line length:
approx. 0.3m/0.98ft, 0.5m/1.64ft, 0.8m/2.62ft (optional)
Package list:
1 * USB3.0 Data Cable :
1 * Screw Kit :
Please make sure that the screw holes in your chassis are two fixed screw holes 28mm at the time of purchase. Is this line suitable? :
This product is just a data cable. It must be used with a USB3.0 expansion card or a USB+USB3.0 device (hard disk box or USB flash drive) with USB3.0 interface to run out of USB3.0. If plugged into the USB2.0 interface can only run to the speed of USB2.0, this is a common sense problem, please know! :
USB3.0 is a double-row total of 20PIN, one of which has been pulled out of the needle, so it is also called 19PIN. :

Свързани продукти