.

.

JIAJU-DJ Mini Bluetooth Слушалки тапи за уши за употреба, Удобно и сигурно Кацане,по-Меки Анти-Загуба на Универсални Слушалки Контур Клип за Определяне на Фитнес, Бягане е Спо?

JIAJU-DJ Mini Bluetooth Слушалки тапи за уши за употреба, Удобно и сигурно Кацане,по-Меки Анти-Загуба на Универсални Слушалки

BGN 1.98

Наличност
На склад

✅【Дръжте го в безопасност】 Крючкообразные ухото куки съвместими с него и надеждно предпазват от загуба.Отличен за джогинг, бягане, каране на колело, фитнес и други фитнес!. ✅【Материал】Ухото куки са произведени от силикон, за да се гарантира, че те запазват своята форма и са удобни за дълго време.Ушни куки-това е меко сгибаемый материал.Моля, променете формата, за да се побере в ушите си. ✅【Лесна инсталация】 Лесен монтаж и безпроблемно отстраняване.Лесна инсталация и безпроблемно отстраняване.Сложете си слушалките на ушите и куките им, и те закольцуются над ухото. ✅【Подарък】Можете да дадете на нашите уши куки на приятел, момиче, семейството, да ги практикува с вас, да поддържат добра фигура и да останат здрави. ✅【ГАРАНЦИЯ】 Купи с увереност! 30-дневната 100% гаранция за връщане на парите и на 1-годишна гаранция подмяна.Удобен ухото куки, съвместими с всички слушалки Hook-shaped Sports Earphone Holder1.Обичате да спортуват и да водят активен начин на живот.Но мразиш,когато вашите слушалки падат точно в средата на тренировка.2.Earhooks използва естествената структура на ухото за идеално фиксиране на слушалки на място за по-удобно и последователно слушане.3.Ушни куки работят с всеки един чифт слушалки на пазара,потта няма да се промени захват4.Earhooks използва естествената структура на ухото за идеално фиксиране на слушалки на място за по-удобно и последователно прослушивания5.Крючкообразные ухото куки надеждно закотвени слушалки и предотвратяват тяхната загуба.Отличен за джогинг, бягане, каране на колело, фитнес и други фитнес!6.Лесен монтаж и безпроблемно отстраняване.7.Ухото куки, направени от силикон, за да се гарантира, че те запазват своята форма и са удобни за дълго време.Ушни куки-това е меко сгибаемый материал.8.Размер подходящ за всички възрастни,може да се използва със семейството си.Какво получавате : 1 двойка мека анти - загуби, мини-стойка за слушалки.

Опции за продукта

Свързани продукти