.

.

Безжична Мини Bluetooth Аудио усилвател 100 Вата Двоен Стерео Компонент Усилвател за Домашни Тонколони.(Захранващ Адаптер в комплекта не е включен,DC:12-24 В)

Безжична Мини Bluetooth Аудио усилвател 100 Вата Двоен Стерео Компонент Усилвател за Домашни Тонколони.(Захранващ Адаптер

BGN 19.19

Наличност
На склад

♫【Високо качество】 : 100 W мощност, съпротивление : 4 ~ 16 Ома.Приемник стереоусилителя Bluetooth осигурява двоен стереовыход мощност 50 w + 50 W с ненадминат звук от предимствата, което позволява да се наслаждавате на висококачествена усилване на звука. ♫【Bluetooth свързаност】 : Устройство за усилване на звука е оборудвано с 33-футовым безжичен обхват за безжичен стрийминг на музика с Bluetooth 4.2.Може да се използва с най-новите и модерни устройства, включително смартфони, i Pad, i Phone и компютрите с възможност за лесно сдвояване на приемника. ♫【Мощна функция】 : Не се заблуждавайте от неговия размер, то значително ще подобри развлекателна система.Можете да го използвате навсякъде, където имате нужда от отличен усилвател с ниско ниво на изкривявания и звуково-точно възпроизвеждане на музика. ♫【Гуманизированный дизайн】 : Снабден с етикет, защита от претоварване и прегряване за да се осигури нормална и сигурна работа на усилвателя и на свързаното оборудване.Вградената схема за защита на високоговорители предпазва си динамика от въздействието на звука, висока сила на звука. ❤【Ние обещаваме】 : Ако имате недоволство продукт.Просто трябва да се свържете с нас свободно.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Надявам се, имате приятни впечатления от пазаруването в Интернет. ❤-Насладете се на всеки красив момент от живота си!❤ Ключова характеристика : Включва : 1×аудио усилвател,1×Ръководство за потребителя Номинално напрежение : DC 12 V-24 V (5 A-10 A) Размер : 150 мм×70 mm×40,5 mm Тегло : 330 g Импеданс : 4 ~ 16 Ω Отношение сигнал / шум : ≥85 db Изходна мощност : 100 W(50 w + 50 W двоен стерео изход) -Режим на Bluetooth и линеен вход Насладете се на игра за Bluetooth по всяко време. 4.2 bluetooth безжична стабилна прехвърляне, на 10 метра безбарьерного съединение,никоя мрежа не може да се свърже!Може да се използва с най-новите устройства днес, включително ipad, мобилни телефони, MP3-плейър, CD-плейър, Data Play, компютър, декодер компютри с леки увреждания свързване на приемника. -Отлично качество и на разумна цена.

Опции за продукта

Свързани продукти