.

.

HXHLZY Bluetooth 4,2 Такса приемник Csr8645 Усилватели Bluetooth Модул Без Загуба Aptx-Аудио Усилвател направи си Сам

HXHLZY Bluetooth 4,2 Такса приемник Csr8645 Усилватели Bluetooth Модул Без Загуба Aptx-Аудио Усилвател направи си Сам

BGN 135.11

Наличност
На склад

Този продукт е подходящ за конвертиране на аудио усилватели, такси усилвател САМ, ефекти на предварителен усилвател усилвател и т.н. Традиционен жичен предаването се превръща в безжичната предава по Bluetooth.Високоскоростен пренос на Bluetooth 5.0 може да осигури предаване на аудио данни в аналогов усилвател без загуба.За постигане на безжичен качество на звука на ниво hi-fi системи.Модул поддържа приемане на APT-X, без да се загуби, а качеството на звука достига ниво на CD.Това е истински модул Bluetooth приемник без загуба.Аудиосигнал може да се подава директно на предварителен или последващ аналогов усилвател без нужда от допълнителни декодер КПР.Удобен за направи си САМ приятелите, за да промените за своите нужди.Модул поддържа AUX вход за улесняване на външния линеен аудио.Между AUX и Bluetooth за превключване се използва от внос прецизно реле на НЕК.Характеристика : Този продукт е подходящ за конвертиране на аудио усилватели, такси усилвател САМ, ефекти на предварителен усилвател усилвател и т.н. Традиционен жичен предаването се превръща в безжичната предава по Bluetooth.Високоскоростен пренос на Bluetooth 5.0 може да осигури предаване на аудио данни в аналогов усилвател без загуба.За постигане на безжичен качество на звука на ниво hi-fi системи.Модул поддържа приемане на APT-X, без да се загуби, а качеството на звука достига ниво на CD.Това е истински модул Bluetooth приемник без загуба.Аудиосигнал може да се подава директно на предварителен или последващ аналогов усилвател без нужда от допълнителни декодер КПР.Удобен за направи си САМ приятелите, за да промените за своите нужди.Модул поддържа AUX вход за улесняване на външния линеен аудио.Между AUX и Bluetooth за превключване се използва от внос прецизно реле на НЕК.Реле директно превключва на AUX вход, без никаква обработка чип.Уверете се, че AUX аудио отделя на усилвателя без загуба.спецификация : 1. Въвеждане на интерфейс захранване dc, GND-отрицателен полюс на източник на захранване, а +12 По-положителен полюс на източник на захранване.Широко напрежение : 6-36В2. Аудиоинтерфейс AUX входа на десния канал LINE_INR, общо заземяване GND вход на левия канал LINE_INL3. Интерфейс аудио изход, R_OUT изход на десния канал, GND common ground, LINE_OUT вход на левия канала4. Реле за превключване на звука, импортированное от NEC5. Антена Bluetooth за приемане на сигналов6. Работа светлина Bluetooth 17. Bluetooth work light 28.5 Bluetooth 4.2, поддръжка на APT-X lossless signal recept забележки : Ако той трансформира, Bluetooth ще има малък шум или зашеметяващи звукови смущения или смущения при работа, както и добавяне на малък източник на енергия 6-36 V 500 MA или по-висока, независимо от Bluetooth модул, който може да реши проблема с шума и да го споделите с вашето устройство.

Опции за продукта

1. DC power input interface, GND is the negative pole of the power supply, and +12 V is the positive pole of the power supply. Wide voltage:
6-36V
2. AUX audio interface, LINE_INR right channel input, GND common ground, LINE_INL left channel input :
3. Audio output interface, R_OUT right channel output, GND common ground, LINE_OUT left channel input :
4. Audio switching relay, imported from NEC :
5. Bluetooth antenna for receiving signals :
6. Bluetooth work light 1 :
7. Bluetooth work light 2 :
8.5 Bluetooth 4.2, support APT-X lossless signal reception :
notes:
If it is converted, the Bluetooth will have slight noise or noise interference or sound interference when working, and add a small power supply 6-36V 500MA or above, independent of the Bluetooth module, which can solve the noise problem and share it with the device :

Свързани продукти