.

.

Уеб-камера с микрофон PC Камера 1080P USB за видео разговори и запис на видео конферентна/Онлайн-обучение/Онлайн класове/Бизнес срещи е Съвместим с настолен лаптоп MacBook.

Уеб-камера с микрофон PC Камера 1080P USB за видео разговори и запис на видео конферентна/Онлайн-обучение/Онлайн класове/Бизнес

BGN 11.99

Наличност
На склад

✅ Щепсела и да играе на уеб камерата : Това е най-добре продаваният уеб-камерата може да се свърже и да играе много лесно.Конектор USB 2.0 не е необходимо да инсталирате никакви сложен на водача. ✅ Уеб-камера с микрофон : вграден микрофон звукопоглощения и за намаляване на шума, автоматично улавя вашия глас и филтрира фоновия шум, като ви позволява да се наслаждавате на по-ясен глас. ✅ Уеб камера Full HD 1080p : hd разделителна способност 1920 X 1080 P, специално разработена за професионални видео-конферентна връзка при работа от дома си.Най-добрата уеб камера за социално видео, видео игри, плавни изображения за Skype видео разговори, Facebook и You Tube записи. ✅ Завъртане потоковая уеб камера : Нашата уеб-камера PC може да се завърта на 90 градуса, можете да настроите ъгъл на видимост и сигурно дава достъп до всеки лаптоп, LCD монитор, компютър или штативу.Плюс това регулируем диапазон улеснява обрат на точния ъгъл. ✅ Широко съвместим & Мулти Приложение : Съвместима с Win XP/Vista/Win7/Win8/Win10 и други операционни системи и поддържа основните платформа за директно излъчване.Лесно можете да го използвате за онлайн обучение, видео разговори, мрежови повиквания, събиране на портрети и много други области. ✅1. Вграден микрофон, гласът ви може ясно да се чуе на 10 метра. ✅2. Отлично качество и изискан външен вид. ✅3.Главата може свободно да се върти нагоре и надолу, на 190 градуса, а ъгъл на наклон може лесно да се регулира. ✅4.Специализиран оптичен обектив, висока точност. ✅5.Предназначена е както за лаптоп, така и за вашия десктоп компютър. ✅6.Автоматичен баланс на бялото, автоматична цветокоррекция. ✅7.Ръчна настройка на фокусното разстояние. ✅8.Поддържа Linux,Windows 2000 / XP / window7 / win8 / window10 / Vista, 32-битов . ✅ 9.Поддръжка на CC2000, уеб конференции, We Chat, Whats App, Yahoo Messenger и Skype.

Опции за продукта

Свързани продукти