.

.

4-те Уровневые Зеленчуци Кошници за Кухня, Штабелируемые Телена Кошница OKZEST за Съхранение на Склад, Кошница за Съхранение на Плодове и Зеленчуци Количка За Произво?

4-те Уровневые Зеленчуци Кошници за Кухня, Штабелируемые Телена Кошница OKZEST за Съхранение на Склад, Кошница за Съхранение

BGN 32.79

Наличност
На склад

【Вертикално съхранение и классифицированный органайзер】Штабелируемая конструкция позволява на тел кошници за да се създадат повече вертикално пространство за организатор навсякъде, където е необходимо, например, в кухнята, в килера, пералня, банята, детската стая, гараж, офис и т.н., 【Умно използване на тесен ъглов пространство】Широчина този зеленчук количка, предназначена за тесни помещения, съответно 9,8 инча, което се вписва добре в ъгъла между хладилник и гардероб.Гъвкави колело ще ви помогнат да преместите тази подвижното кошница за съхранение, където и да отидете. 【Безплатна комбинация】 Всяка кошница зеленчуци рафт може да се използва самостоятелно или в свободна комбинация от 2 + 2, 1 + 3, 4 ярусных кошници, за да съответства на височината на гардероба си и да отговарят на вашите нужди в различни позиции. 【Здрава и устойчива】Кошница за плодове е направена от висококачествен трайно неръждаема ламарина.Антикорозионна повърхност с черно покритие.За здравина и издръжливост, не е деформиран лесно, подходящ за съхранение на зеленчуци, лук и картофи. [Гаранция OKZEST] Моля, бъдете сигурни, да се купи, тъй като ние предлагаме 60-дневна гаранция за връщане/замяна, както и 24-часово легкодоступное за обслужване на клиенти, за да се осигури добър търговски опит.

Опции за продукта

Свързани продукти