.

.

Винил Плейър Bluetooth Плейър 3 Степени Ретро Винил Плейър LP Плейър със стерео високоговорители С Колан Задвижвани Преносим Носталгия инструмент е стар фонограф Лилав?

Винил Плейър Bluetooth Плейър 3 Степени Ретро Винил Плейър LP Плейър със стерео високоговорители С Колан Задвижвани Преносим

BGN 23.52

Наличност
На склад

♬【Плейър винил плейъри】Лесна употреба, лесен за настройка и експлоатация.Чудесен идеал за любителите на винил.Трехскоростной плейър (33, 45, 78 об / мин) възпроизвежда всички ваши грамофонни плочи 7" 10" 12". ♬【All-in-one Record Player】Като USB плейър и просто се свързва към компютъра чрез USB кабел.Използвайте доставения софтуер за запис и преобразуване на вашите записи в MP3 или WAV.Използвайте кабелен вход Aux за директно възпроизвеждане на музика.Или се наслаждавайте на времето си със слушалки.За по-добър или по-силен звук включете външен микрофон с кабел RCA. ♬【Плейър с Bluetooth говорители】 Вграден Bluetooth приемник и 2 стереодинамика,можете лесно да слушате любимата си музика с вашия Bluetooth-съвместими устройства, като смартфон.Просто включете Bluetooth и играй!. ♬【Класически дизайн куфара】Модерен дизайн куфара, можете да затворите калъф и запазване на прах или просто защелкнуть капаче и го вземете като мини куфар и да го вземе на друго място.Индивидуални метални декоративни панели, ретро метални винтове, галванична дръжка, уникален дървен плейър грампластинок изглежда изящно и във всеки хол.Дизайн портфолио улеснява неговото преместване. ♬【Портативен плейър】Това създава приятна атмосфера при семейни посиделках.Когато сте сами, може да ви помогне да се отпуснете.Дори ако не ги използвате, той може да се превърне в един от най-добрите украшения на дома.Като подарък той също така позволява на получателя да усетите сърцето си.Специален подарък за рожден ден, Коледа и Фестивал.Перфектна комбинация плеър и винил, наслаждавайте се на музика в стил ретро.Насладете се на винил резени на семейни посиделках.Използвайте този чудесен плеър по всяко време със собствената си колекция от винил.Специален подарък за рожден ден, Коледа и Фестивал.Перфектна комбинация плеър и винил, наслаждавайте се на музика в стил ретро.Насладете се на винил резени на семейни посиделках.Използвайте този чудесен плеър по всяко време със собствената си колекция от винил. 1. Ретро красив дизайн с дръжка за носене дава възможност на по-малките деца да го носите със себе си и да показва. 2. Лесно преместване на играч от стая в стая.Освен това, можете да го затворите и да се съхранява като куфар в ъгъла, когато не се използва. 3. Това е добър подарък за всеки любовник музика или отлично украса, за да поставите такъв достоен и класически плейър грампластинок в дома си. 4. Защитно пылезащитная на кутията няма да се отрази на нормалното възпроизвеждане, когато я затворите.Той също така може да защити вашият плеър от прах, драскотини и да се удължи време на употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти