.

.

ZYYH NJJPN 100 бр./200 бр. самозалепващи Googly Wiggle Очи САМ Scrapbooking Занаяти Проекти направи си САМ Кукли Аксесоари Очите Играчки, ръчно изработени GYH (цвят : 200 черен смесен)

ZYYH NJJPN 100 бр./200 бр. самозалепващи Googly Wiggle Очи САМ Scrapbooking Занаяти Проекти направи си САМ Кукли Аксесоари

BGN 31.84

Наличност
На склад

Модел на продукта : WJ20190803002. Материал на продукта : Пластмаса.Размери на продукта : 8 мм/12 мм/15 мм Опаковка на продукта : Чанта, OPP.Възрастова група : ≥3 години.Марка Ai Пакет включва : 1 лот Googly Wiggle Eyes Note : Без оригиналния цвят на кутията,ние ще използваме PE или пузырьковый чанта, за да опаковат добре и да го защитават добре.Не се притеснявайте.Ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас на първо място, веднага преди да оставите коментар, благодаря за разбирането, защото от ръчно измерване,размер може да има 1-4 см error Due към друг монитор, на цвят може да има difference Attention, че поръчката е по-малко от $5, ще се доставка Поща на Китай обикновен малък пакет плюс. поръчки на стойност над 5 долара може да се проследи.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас .1.ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.(С изключение на някои страни и APO/FPO)2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.3. Ние изпращаме продукти само с доказан адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.4. Показани изображения не са действително стока и са само вашата връзка.5.Сервизно транзитно време е наличен и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да се промени, особено по време на празниците.6. Ако не получите поръчката си до изтичането на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас по телефона.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!7. Срок на доставка : 15-55 дни.до 60 дни,моля, не отваряйте спор.8.ако не сте го получили на време,моля, свържете се с нас, за да направи възстановяване или да ви изпрати посылку1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 60 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни,тя ще се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ или замяна.Няма ИЗКЛЮЧЕНИЯ!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.2.Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и трябва да се даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания,след получаване на стока в първоначалния му състояние.

Опции за продукта

Свързани продукти