.

.

TQDHYL Преносима Бебешко Легло Детски Стереотипи Възглавница Бебе Новородено Против Преобръщане на Матрак, Възглавница за 0-12 Месеца Детски Шезлонг

TQDHYL Преносима Бебешко Легло Детски Стереотипи Възглавница Бебе Новородено Против Преобръщане на Матрак, Възглавница

BGN 71.60

Наличност
На склад

Предотвратите плосък синдром на главата, подкрепете главата равномерно разпределени налягане на черепа, подходящ за това, че главата на бебето е красива.Специално проектиран, за да помогне на здраво запази бебето и да го предпази по време на сън.За да се избегне подуване, поставяне на детето в яслите, така че да не поворачивался.Мека дишаща стеганая окото плат, дишащи и удобни, така че гърба и врата на бебето вентилация.Висококачествени материали, лека и удобна материя, няма да навреди на кожата на бебето.Функция : 1. Предотвратите плосък синдром на главата, подкрепете главата равномерно разпределени налягане на черепа, подходящ за това, че главата на бебето е красива.2. Специално проектиран, за да помогне на здраво запази бебето и да го предпази по време на сън.3. За да се избегне подуване, поставяне на детето в яслите, така че да не поворачивался.4. Мека дишаща стеганая окото плат, дишащи и удобни, така че за вентилация на гърба и врата ребенка5. Висококачествени материали, лека и удобна материя, няма да навреди на кожата на бебето.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Вид : Детски Pillow Pillow Форма : Rectangle Fill : латекс Pillow Fabric : Velvet Suitable Сезон : Four Seasons Optional Цвят : черен, Purple Size : прибл. 8x37x56 см/3, 1x14, 5x22, 0 in Package Списък : 1 x Baby Nest If имате някакви предложения за продукта или не сте доволни от качеството на продукта, моля, изпратете електронно писмо, ние ще се свържем с вас навреме.Искрено се погрижат за всички купувачи.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Baby Pillow
Pillow Shape:
Rectangle
Fill:
Latex Pillow
Fabric:
Velvet
Suitable Season:
Four Seasons
Optional Color:
Black, Purple
Size:
Approx. 8 x 37 x 56cm/3.1 x 14.5 x 22.0in
Package List:
1 x Baby Nest :
If you have any suggestions on the product or are not satisfied with the quality of the product, please send an email, we will communicate with you in time. Sincerely serve all buyers :

Свързани продукти