.

.

Джутовая Струна Натурален Пеньковый Кабела с Въже и силна Джутовая въже Джутовый канап Тежкотоварни Джутовая Въже от Естествен Пеньковый Въже за DIY Arts, Crafts, градин?

Джутовая Струна Натурален Пеньковый Кабела с Въже и силна Джутовая въже Джутовый канап Тежкотоварни Джутовая Въже от Естествен

BGN 65.52

Наличност
На склад

1,Материални размер на юта : 24mm .Те са произведени от естествени влакна, традиционно преработени и изсушени ръчно. 2,с Изключение на градинарство прилагане, книга въже обработват юта също е добра като за обвързване материал на фестивала като коледа, разположен на къмпинг инструмент, книга въже обработват теглене на въже и така нататък. 3,здрав : книга въже обработват коноп, силен,тежкотоварни, издръжлив материал, растителна влакно който сопротивится всеки да подадете и може да бъде закручен в дебели, здрави нишки за по-голяма трайност. 4,Лесен за използване : Вие колко пъти трябва да приключи веревочку стълб драскотини около штендера или мат пол, може да и приключи около краката на най-мебели, и след това се заключва в двата края с обикновен цимент. 5,въже са идеални, за да се защитава на тръбата переплетая, усовик тераси, парапет на стълбите.Също така може да се използва за усукване котешки скреч дъски.Дайте на вашата прекрасна котка щастливо време.Добре дошли в нашия магазин, ние гарантираме качеството на продукта.Надявам се да ви хареса да ходи на пазар.Тази джутовая въже оплетена 4 кичури, достатъчно силен, за да се направи закачалка за растенията ресни и стенни рафтове.спецификация : Материал : естествена Jute Length : 20m Rope диаметър : 24mm Sturdy и мек : Много издръжлив, не е нужно да се притеснявате за щети, причинени от обвързване и подвешиванием.Занаятчийски канап : Идеално място за котешки когтеточки, оберточных тръби, балкон парапети, стълбищни парапети, пури в ограничени бройки на сватбени и празнични украси.коноп въже : отлично подходящ за опаковане, ленти, занаяти, много подходящ за САМ, занаяти, знаменца и други занаяти и проекти за декорация на дома.Ремесленная въже Използвайте тази джутовую въже, за да направи кошница за съхранение на цветя или плодове, украсена ваза или бутилка вино, за да му придават непринуден вид.Можете също така да го използвате, за да приключи кошачью когтеточку, за да се даде на котката малко удоволствие.Забележки : 1. Поради ръчно измерване на размера ще има точност 1-3 cm, моля, извинете ме.2. Що се отнася до хроматичната аберация, това се дължи на разлика в отразяването на стрелба ще бъде малка хроматическая аберации.В съответствие с действителния продукт.

Опции за продукта

Material:
Natural Jute
Length:
20m
Rope diameter:
24mm
Sturdy and soft:
Very durable, you don't have to worry about damage caused by binding and hanging.
Craft twine:
Ideal for cats scratching post, wrapping pipes, balcony railings, stair railings, vintage weddings and party decorations.
hemp rope:Excellent in packaging, strapping, handicrafts, very suitable for DIY, handicrafts, pennants and other handicrafts and home decoration projects. :
Craft Rope :
Use this jute rope to make a basket for holding flowers or fruits, decorate vases or wine bottle to give it a rustic look. You can also use it to wrap the cat scratching post to give your cat a little fun. :
Remarks:
1. Due to manual measurement, the size will have an error of 1-3 cm, please forgive me. :
2. Regarding chromatic aberration, there will be slight chromatic aberration due to the difference in shooting light. According to the actual product. :

Свързани продукти