.

.

На задното стъкло Cell4less Съвместим с iPhone 12 W/Full Body Adhesive, инструмент за изтриване и широк отвор за камерата, за по-бърз монтаж (зелен w / Tools)

На задното стъкло Cell4less Съвместим с iPhone 12 W/Full Body Adhesive, инструмент за изтриване и широк отвор за камерата,

BGN 13.60

Наличност
На склад

????OEM качествена задна със стъклен капак на отделението за батерията за i Phone 12 .Всяка партида се провежда ръчни тестове, проверка и одобрение на разрушение.Подмяна на задното стъкло-това е най-достъпен и бърз начин да се върне на телефона си с нов облик. ????Всички носители, съвместими с този корпус на задното стъкло и са идеални за i Phone 12.Това задното стъкло не са подходящи за i Phone 11, така че, моля, проверете вашата номер на модела, както и името, преди да поръчате.См. Описание за получаване на съвети за това как да откриете номера на модела. ????Настройка на качеството на задното стъкло OEM не е бърза и лека работа, независимо от това, че може да се каже и други.Можете да направите този проект със собствените си ръце и с помощта на някои основни инструменти, като например топлинна оръдие, инструмент за изтриване и някои защитни очила.Ние ви предлагаме някои основни видеоинструкции, но при всички електронни ремонт - консултирайте се със специалист. ????All inclusive - ние предлагаме най-доброто качество на задното стъкло на пазара с най-здрава и най-лепило за изграждане на водоустойчиви уплътнения.Никакъв набор от инструменти не е необходимо, така че да не се харчат техните пари.Ние предлагаме инструмент за премахване, а вие-топлинна на оръдието и използването на предпазни очила.

Опции за продукта

Свързани продукти