.

.

Делото на отделението за батерията Части на Задния капак на отделението за батерията за Huawei Y9a / Enjoy 20 Plus Phone 5G Резервни части (Цвят : зелен)

Делото на отделението за батерията Части на Задния капак на отделението за батерията за Huawei Y9a / Enjoy 20 Plus Phone

BGN 15.77

Наличност
На склад

Висококачествена задния капак на отделението за батерията.Той се използва за ремонт на дефектни или стари капачки.Това е лесна работа за някой, който не разполага с технически умения за демонтаж или монтаж на мобилни телефони.Силно препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.Задния капак батерия за Huawei Y9a / Enjoy 20 Плюс 5 ГРАМА.Нова делото отделението отсека1. Подмяна на задния панел за Huawei Y9a / Enjoy 20 Plus 5 G2. Замяна на счупена или неработоспособную задния капак на корпуса на новия 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите 4. Напълно подходящ и работа5. Силно препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, на които можете да се обадите по време на смяна на резервни части.

Опции за продукта

Свързани продукти