.

.

Afeax OEM Задната Стъклена Врата, Капак на Корпуса Инсталирана Frame Фотоапарат Обектив Залепваща Замяна за Samsung Galaxy S9+ Plus G965 (Лилаво Лилаво)

Afeax OEM Задната Стъклена Врата, Капак на Корпуса Инсталирана Frame Фотоапарат Обектив Залепваща Замяна за Samsung Galaxy

BGN 12.72

Наличност
На склад

【Качество OEM същия, като на оригиналния】OEM задната стъклена батарейная вратата замяна за Samsung S9 Plus G965 (идва с логото на телефона по същия начин, както в оригинала). 100% идеална за засаждане Тествани един по един професионален техник, преди да изпратите.Тази подмяна на задната врата отремонтирует си смахнат, повреден, почеса телефон Samsung S9+ plus. 【Съвместимост с】Той е съвместим с Samsung Galaxy S9 Plus G965(всички носители).Не за S9. Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. 【Лесна инсталация】OEM обектива на камерата и водоустойчив лепило предварително инсталирани.Ръководство за експлоатация не е включен, но в You Tube е на разположение множество ръководства.Следвайте видео стъпка по стъпка.Можете лесно да го инсталирате.Насладете се на удоволствието от САМ. 【Идва с пълен набор от инструменти】Той идва с пълен набор от професионални инструменти за ремонт.Ще ви е много по-лесно да свали счупена задна стъклена врата. 【Гаранция 12 месеца】Ние даваме гаранция от една година за тази замяна на задната стъклен капак.Ние можем да изпратите ново задно задното стъкло или пълно връщане на парите в съответствие с решението, ако не сте доволни с този продукт е 100% .Нашата услуга за поддръжка на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието.Ако имате някакви въпроси за инсталиране, моля, свържете се с нас по електронната поща.

Опции за продукта

Свързани продукти