.

.

MMOBIEL Задния капак на отделението за батерията вкл. Обектив, Съвместим с Samsung Galaxy Note 9 6,4 инча 2018 N960 (метал мед)

MMOBIEL Задния капак на отделението за батерията вкл. Обектив, Съвместим с Samsung Galaxy Note 9 6,4 инча 2018 N960 (метал

BGN 10.39

Наличност
На склад

Делото на отделението за батерията MMOBIEL с предварително инсталиран лепило и който отваря инструмент.Висок клас професионален комплект : Задната част на кутията на батерията Заден корпус с Вкл. Метален инструмент за премахване на Spudger за лесна инсталация!.Съвместимост : Съвместим само със Samsung Galaxy Note 9 6,4 инча 2018 N960 серия Важно : Моля, проверете номера на модела на вашето устройство преди да купите този продукт.Можете да намерите вид на модела на вашето устройство вашето устройство и / или в настройките.Замяна на счупена или поцарапанную задния капак на отделението за батерията задната врата.Точно дубликат част, която се ползва за подмяна на счупени повредената част!Идеална за засаждане.Ние ви препоръчваме да се потърси професионална помощ в ремонт.Висококачествен продукт MMOBIEL!Всички детайли са изпитани!Продукт в наличност!.Цвят : Метал мед.

Опции за продукта

Свързани продукти