.

.

Acouto Водоустойчива Лента, Висока Производителност и Устойчив на Лента Супер Силно Лепило за Ремонт Кръпка за Доставки Подходящ за Чешмяна Pe Тръби

Acouto Водоустойчива Лента, Висока Производителност и Устойчив на Лента Супер Силно Лепило за Ремонт Кръпка за Доставки

BGN 42.40

Наличност
На склад

ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходящ за смесителни батерии, пластмасови тръби, пластмасови басейни, PVC тръби, кофи, метални тръби и т.н. Много подходящ за опаковане, запечатване, на свързване, свързването и цялостното обслужване.РЕМОНТ : Лесно късане, няма остатъчна лента, може да се използва за спукването на задната част на филма, може да се поправи, залепени, е запечатан и реновирана.Използва се за ремонт на дома или на работното място.МОЖЕТЕ да ИЗРЕЖЕТЕ : Лесен за използване и резитба, за да можете да отрежете до желаната дължина, дебела и еластична лента може да отговори на нуждите на всяка форма или обект.СИЛНА СИЛА на АДСОРБЦИЯ на : Водоустойчива лента, силна силата на адсорбция, нашата лента твърдо се придържа към различни шероховатым и неравния терен.Стягане и висока носеща способност.ОТЛИЧНИ ЕКСПЛОАТАЦИОННИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : висока якост на натиск, огъване и опън.Бързо затваря големи пукнатини, пропуски и дупки.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип изделия : Водоустойчива лента Материал : PVC+ термоплавкий лепило Цвят : черен Размер : Approx.150x10cm/59.1x3.9in Водоустойчивост : 100% Якост на огъване : Висока якост : Висока якост на опън : Високо Тегло : Approx.161g/5.7 oz Списък на пакета : 1 х водоустойчива лента 2 х хартиена карта Забележка : 1. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Waterproof Tape
Material:
PVC+ Hot Melt Adhesive
Color:
Black
Size:
Approx.150x10cm/59.1x3.9in
Watertightness:
100%
Bending Strength:
High
Compressive Strength:
High
Tensile Strength:
High
Weight:
Approx.161g/5.7oz
Package List:
1 x Waterproof Tape :
2 x Paper Card :
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти