.

.

Безжична зарядно устройство | Бързо Зареждане Поставка за телефон за iPhone, Поставка за мобилен телефон за Samsung, Зареждане и зарядно за всеки смартфон с безжична заре?

Безжична зарядно устройство | Бързо Зареждане Поставка за телефон за iPhone, Поставка за мобилен телефон за Samsung, Зареждане

BGN 7.67

Наличност
На склад

[РЕШЕНИЕ ЗА БЕЗЖИЧНА ЗАРЕЖДАНЕ] Нашите безупречни зарядни устройства удобно зареждат с вашите Qi-съвместими приспособления, като i Phone, Samsung мобилен телефон и всякакви други, които поддържат безжично зареждане.Бързото му и ефективно Qi-зарядно устройство ще ви помогне да зареждате вашия телефон, не возясь с тях. [ДИЗАЙН] Тази зарядно устройство apple да се фокусира върху удобство, елегантност и дълготрайност.Нашите дизайнери са разработили тези качествени притежателите на мобилни телефони да предоставя отлични клиентски опит от гледна точка на удобство за ползване. [БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ И УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ] Нашето безжично зарядно устройство предлага бързо зареждане на широк спектър от автомобилите plug-in устройства.Тази зарядно устройство за Apple продукти е съвместима с i Phone (13 pro/13/12pro/ 12 / 11pro / 11 / Xr / Xs / Xs Max / X / 8 ) и Samsung (Galaxy S10/S10 Plus/ S9 / S9 Plus / S8 / S8 Plus / S7 / S7 Edge / S6 Edge Plus / Note 9 / Note 8).Мобилни телефони с безжично зареждане могат да се презареждат. [ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАЩИТА И БЕЗОПАСНО ЗАРЕЖДАНЕ] ЗА разлика от повечето зарядни станции за мобилни телефони Qi, нашата зарядно устройство за iphone има вградена защита от претоварване и прегряване.Това безжично зарядно устройство автоматично ще спре зареждате вашите устройства, ако те ще започнат да се охлажда, за да не повреди на скъпи джаджи.Тази зарядно устройство за продукти на Apple също така осигурява допълнителна защита от претоварване от протичането на ток, пренапрежение и има функция за откриване на чужди тела. [ГАРАНЦИЯ И ОПАКОВКА] Поставка за безжично зарядно*1 USB кабел Type-C(1 м/3,3 фута)*1, ръководство на потребителя*1. Освен, че е в списъка, можете също така да получите нашето 24-часово професионално обслужване на клиентите.Всяка поръчка включва зарядно устройство, безжична площадка, подкрепленную нашата водеща в производството 12-месечна гаранция.Не забравяйте да използвате стенен адаптор с мощност 15 W или по-висока за по-зареждане (не е включен в комплекта).

Опции за продукта

Свързани продукти