.

.

Non Slip Traction Лента, Non Slip Tape UV Защита Носете Resistant Waterproof 5 Meters Long for Industrial for Outdoor(жълт)

Non Slip Traction Лента, Non Slip Tape UV Защита Носете Resistant Waterproof 5 Meters Long for Industrial for Outdoor(жълт)

BGN 75.76

Наличност
На склад

Използвайте силни лепила : Нескользящая лента използва промишлени силни лепила, които могат да издържат на различни тежки условия на работа.Водоустойчив ефект : Този вид тяга нескользящая лентата има водоустойчив ефект и е подходящ за хлъзгави стъпала, подове, стълби и т.н. на 5 метра дължина : Нескользящая лентата е с дължина 5 метра, може да бъде изрязана на необходимата дължина и форма и може да се използва по всяко време.Износоустойчивост : с помощта на PVC и шмиргел, тя е устойчива на износване и стареене и може да бъде закрепен за повърхността на обекта в продължение на дълго време.UV-защита : имат противоплъзгаща лента има функция за защита от слънцето и УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ лъчи, дългосрочна устойчивост на топлина 60℃ и може да се използва в помещения и на открито.Функция : 1. Използвайте силни лепила : Нескользящая лента използва промишлени силни лепила, които могат да издържат на различни тежки условия на работа.2. Водоустойчив ефект : Този вид сцепление без приплъзване ленти има водоустойчив ефект и е подходящ за хлъзгави стъпала, подове, стълби и т.н. 3.Устойчив на абразия : с помощта на PVC и шмиргел, тя е устойчива на износване и стареене и могат да бъдат фиксирани за повърхността на обекта в продължение на дълго време.4. UV-защита : имат противоплъзгаща лента има функция за защита от слънцето и УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ лъчи, дългосрочна устойчивост на топлина 60℃, и може да се използва на закрито и на открито на сцената.5. На 5 метра дължина : нескользящая лента с дължина 5 метра, може да бъде изрязана на необходимата дължина и форма и може да се използва по всяко време.Параметри : Тип на продукта : Нескользящая лента Материал : PVC, Emery Uses : Нескользящая лента Дължина : прибл. На 5 метра / 16,4 ft Tape Ширина : прибл. 5cm / 2in Tape Дебелина : Approx. 0.65 mm / 0.03 in Long Term температурна устойчивост : 60℃ Списък на пакетите : 1 x Нескользящая лента.

Опции за продукта

Item Type:
Non Slip Tape
Material:
PVC, Emery
Uses:
Non slip tape
Tape Length:
Approx. 5meter / 16.4ft
Tape Width:
Approx. 5cm / 2in
Tape Thickness:
Approx. 0.65mm / 0.03in
Long Term Temperature Resistance:
60℃
Package List:
1 x Non Slip Tape :

Свързани продукти