.

.

Завеса за душ 72x72 _BOS_ Тъканни завеси за душ за баня, душ кабини и вани-Лесно грижа, водоустойчив,машинно пране (72x72,тъмно син)

Завеса за душ 72x72 _BOS_ Тъканни завеси за душ за баня, душ кабини и вани-Лесно грижа, водоустойчив,машинно пране (72x72,тъмно

BGN 12.79

Наличност
На склад

100% Полиестер. _BOS_ Лесна инсталация-всяка завеса има 12 неръждаеми метални люверсов, подходящи за повечето стандартни душ куки или халки, което го прави висящи и дълготрайни (Shunjie.Home предлага 12 допълнителни безплатни куки за вашето удобство. монтаж на завеси). _BOS_ Премиальное качество - завеса за душ, изработен от здрав полиестерен плат, която осигурява продължителна употреба и дълголетие.Той се чувства мека и удобна,да не е изгорял и издържа на мокри бани.Красиво задрапируйте вашата баня да изглежда чиста и свежа. _BOS_ Елегантен и класически стил - Прост и чист цвят завеса за душ, увеличен стилен модел вафельного плетене, добавя елегантност на вашата баня.Идеален за използване в бани и хотели, увеличаване на уединение баня, като създава релаксираща атмосфера. _BOS_ Лесна грижа - завеса за душ е трайна и не избледняват лесно.Машинно пране със студена вода, сушене на перална машина.Висококачествен полиестерен плат и здраво подгъва ви позволяват да се избегне свиване и деформации. _BOS_ 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ : - Нашите продукти подкрепено от невероятното обслужване на клиентите.Ние се стремим към това, да ви е отличен опит.РЕЗЕРВИРАЙТЕ още СЕГА, без риск.Ако в рамките на 30 дни не сте доволни на 100% , моля, върнете ги.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Продукт - Материал : 100% полиестер - Размер : 72 инча x 72 инча - Цвят : син,сив,бял,черен Съвети : Полиестерен плат може да бъде водоустойчива до известна степен.Само малко количество вода проникне вътре, и голяма част от водата образува капка вода по повърхността и бързо ще бъде отстранен.Препоръчително е да използвате с 100% водоустойчива подплата завеса за душ.

Опции за продукта

Свързани продукти