.

.

Yunseity Адаптер за Захранване за Nintendo Wii,захранващ Кабел Адаптер за Захранване за Nintendo Wii 110-240 v,Нов захранващ Адаптер Ac Специално разработена(САЩ)

Yunseity Адаптер за Захранване за Nintendo Wii,захранващ Кабел Адаптер за Захранване за Nintendo Wii 110-240 v,Нов захранващ

BGN 37.76

Наличност
На склад

★★★★★【ФУНКЦИЯ】Нов захранващ адаптер за променлив ток, специално разработени за видео игра конзола Nintendo Wii. ★★★★★【ПРИЛОЖИМОСТТА на】Замени стария или счупени адаптер за захранване. ★★★★★【ПРЕДИМСТВО】Малки размери и лесна за носене : С него можете да вземете своята игрова конзола навсякъде, без да се притеснявате за проблеми с храненето. ★★★★★【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Висококачествени материали : използването на висококачествени екологично чисти материали, които не навредят на човешкия организъм и околната среда. ★★★★★【МУЛТИПЛЕН ЗАЩИТА】Мултиплен защита : перфектна защита от претоварване от протичането на ток, защита от пренапрежения, защита от късо съединение, защита от прегряване, защита от претоварване по мощност.

Опции за продукта

Свързани продукти