.

.

адаптер контролер pdobq е Съвместим с Gamecube и Wii U, КОМПЮТЪР, превключвател Gamecube Adapter Super Smash Bros. Поддръжка на Trubo и вибрации, Щепсела и да играе.

адаптер контролер pdobq е Съвместим с Gamecube и Wii U, КОМПЮТЪР, превключвател Gamecube Adapter Super Smash Bros. Поддръжка

BGN 13.58

Наличност
На склад

Четири порта Специално разработен за Gamecube контролери USB адаптер за Game Cube предоставя четири порта за Game Cube контролер и безжичен контролер Game Cube Wavebird (не включва контролер).Plug & Play, Няма нужда от драйвер и няма лаг, новият адаптер Wii U Game Cube поддържа смяна на конзола Wii U, КОМПЮТЪР, без нужда от драйвер, настройте бутона за избор на режим на КОМПЮТЪРА или превключване, просто забавление играйте с адаптер за Game Cube.Перфектен дизайн за Super Smash Bros, поддръжка на функцията за вибрация.Можете да изберете любимия си герой за битката на ключа/WII U/PC.молим ви едно невероятно преживяване с Super Smash Bros. ЗАБЕЛЕЖКА, моля, уверете се, че вашата система на ключа над 4.0, ако искате да играете на ключа.Моля, влезте в super smash bros с помощта на оригиналното дистанционно управление в системата на wii u.И необходимия драйвер е необходима, ако искате да играете на вашия КОМПЮТЪР.Купи с увереност, pdobq direct ще осигури чудесен клиентския опит в рамките на 12 месеца.Всички проблеми с адаптер gamecube, не се колебайте, пишете ни чрез "Свържете се с продавача" или натиснете "pdobq direct", след това натиснете "задай въпрос", ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне, докато не сте доволни.Вибрация-осигурява на реална бойна обратна връзка с администратора.До осем играчи-трябва два адаптера за gamecube и wii u. Отличен чип IC-без да изостава и без да е необходимо изсушаване, щепсела и да играе.Лесна настройка-без сложни stpes не се изисква.

Опции за продукта

Свързани продукти