.

.

XIAOSAKU Овлажнители на въздуха за Спални и Малки Тихи Овлажнители на въздуха за Спалня - Без Мъгла Горния Пълнител Овлажнител за Въздух с 2л Резервоар За Вода, Умен Овл?

XIAOSAKU Овлажнители на въздуха за Спални и Малки Тихи Овлажнители на въздуха за Спалня - Без Мъгла Горния Пълнител Овлажнител

BGN 216.19

Наличност
На склад

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени.Овлажнител на въздух с по-голям резервоар за вода с обем 2 литра, който позволява на увлажнителю на въздуха в помещението работи повече от 16 часа при едно попълване, не е нужно да се добавя вода в овлажнителя за въздух няколко пъти!.Вграден сензор за влажност овлажнител автоматично регулира нивото на мъгла, за да се поддържа удобно ниво на влажност, така че можете да го инсталирате и да забрави за него.Тиха работа ви позволява лесно да спи в комфортна и спокойна обстановка.Удобна конструкция лампи атмосфера, лампа атмосферата се превръща в червен цвят, когато има недостиг на вода, при добавяне на вода.Овлажнител на въздух за дома, офис бюра и пътувания.Това е перфектният избор за вашия живот, на работа или като подарък!.Име на продукта : Капацитет на резервоара humidifier Water : капацитет 2 liters Humidification : 250ml/h Dimensions : 300*260*338mmprompt : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да възникнат малки разлики в цвят, моля, извинете ме.3. Посочените по-горе данни връзки, ръчно измерване може да бъде погрешно, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.4. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.5. Добре дошли на метаболизма и оценки, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.6. Благодаря, че посети магазина ми.Там ще има много продукти за вашата помощ.Логистика, обикновено ние изпращаме в 1-3, очакваното време на пристигането си е 9-15 днейесли имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да реши вашите проблеми!.

Опции за продукта

Свързани продукти