.

.

Калъф за столче за кола/Протектор, Възглавница за столче за кола, Дишаща, Комфортна, Универсален за Повечето Автомобили, Протектор на автомобилния салон, Калъф за с?

Калъф за столче за кола/Протектор, Възглавница за столче за кола, Дишаща, Комфортна, Универсален за Повечето Автомобили,

BGN 16.79

Наличност
На склад

[Забележка !!!] Нашият продукт представлява цялостен пакет, а не 2-х нов пакет.Изработен е от висококачествена плащаницата с класически решетъчен дизайн, здрава и дишаща, а също така са устойчиви на надраскване и мек на пипане.Моля, не се притеснявайте за това, че възглавница се движи или се плъзга по време на шофиране, на задната страна на възглавницата е покрита с нескользящим гумен материал, отговарящ за вашата безопасност. [Друго предимство] Изискан дизайн с луксозен външен вид.До чехлу седалка, прикрепена на предния джоб, който може да се направи хранилище, поставени във вътрешността на всичко, което ви трябва или което искате, например, по телефон, портфейл или преносими неща, много удобно и полезно.Освен това, той е идеално предпазва вашето оригинално столче за кола от износване и драскотини.Приложим за всички сезона. [Лесна инсталация] включени Инструкции на снимки.За разлика от други, нашата калъф за столче за кола по-лесно се установява и отстранява. [Универсална засаждане] Предната възглавница е с размери 20" x 19".Съвместим с 90% от превозните средства, леки автомобили, ванове и т.н., Моля измерете размера на столчето за кола, за да се уверите, че той е подходящ, или се свържете с нас за повече информация. [Обслужване на клиенти] Ако имате проблеми или въпроси относно нашия продукт, plesse не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Цвят : Черен.

Опции за продукта

Свързани продукти